Moja supruga ima kćerke bliznakinje iz prvog braka – Ispovesti
Ispovesti

Moja supruga ima kćerke bliznakinje iz prvog braka

Moja supruga ima kćerke bliznakinje iz prvog braka. I zaista sam ih gledao kao svoje kcerke jer su bile istih godina,ali kako je vrijeme prolazilo one su izrastale u prelijepe cure koje sma onda sve manje i manje gledao kao kcerke i pocinjao ih zamisljati.

Jedan dan dok im je majka bila na poslu meni kao da je razum pukao i zvao sam ih u spavacu sobu, kada su me vidjele pobjegle su, a onda sam ih opet zvao i rekao ako se ne vrate da slobodno mogu napustiti stan i one i majka. I jadnice su morale poslusati.


BONUS ISPOVEST:

Počeo sam izlaziti sa sestrom…

Pre nekoliko godina sam počeo da izlazim sa sestrom jer postala je veoma popularna imala je puno lepih drugarica. Tada je bila veoma lepa i zgodna, ali bila je u fazonu da neće još imati dečka, pa smo otisli na jedno pijano punoletsvo.

Related Articles

Kad samo se vraćali kući ponašala se pomalo čudno u toku puta. Kada smo stigli kuci, mama i tatu su već spavali, ona je rekla idem da se presvučem pa ću doći kad završim sa presvlačenjem. I na kraju došla je, rekao sam joj da je luda da se odmah obuče.

Polju.ila me na blic i ništa preozbiljno, otisla da spava. Ali posle svake devojke mi se svidjala sestra ali na kraju sam se na čudan način muvao sa sestrom i sa njom to je trajalo samo par dana jer je idalje bila neozbiljna posle toga.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt