“Dečko mi je uvijek umoran” – Ispovesti
Ispovesti

“Dečko mi je uvijek umoran”

Žalila sam se momkovom ocu kako retko vodimo ljubav, onda mi je pružio prvu pomoć…Posto smo u dugogodisnjoj vezi odlucili smo da se preselimo i krenemo da zivimo sami.

On je poceo da radi sve ja to razumem ali kada dodje kuci retko kada vodimo ljubav mozda se to desi jednom mesecno a imamo po dvadeset godina.

Uvek kada se vrati sa posla vecera i sedne za racunarom ili spava nikako da mi posveti malo vremena umorna od toga i velikom zeljom za muskarcem otisla sam kod njegovog oca jednog dana da se malo ispricamo kako nam je dok zivimo zajedno i tu sam mu sve ispricala a on mi je rekao pa hoces ja da te zadovoljim odmah sam pristala na to otisli smo u spavacu sobu i vodili ljubav cak i sada kada god moj decko nalazi takve izgovore utehu pronalazim u boxericama njegovog oca.


BONUS ISPOVEST:

BATINA ČIKA ZOKIJA Dugačak, debeo, taman za mene nestašnu devojčicu

Zdravo svima, zovem se Marina, inače iz Beograda sam i imam 24 godine. Ovo što ću vam sada ispričati desilo se pre nekoliko godina. Naime, svakog leta za vreme raspusta, sa mojima sam volela da posetim baku, ili sama da odem ako moji imaju druge planove.

Jednog letnjeg dana smo se uputili za selo. Svake godine kada odem, pokušavam da uspostavim kontakt sa jednim dečkom. On se zove Milan. Tada je imao 26 godina, visok, crn, ne toliko zgodan, ali previše šarmantan. Imao je taj neki smek za zenske osobe. Moja baka je bila u dobrim odnosima sa njegovim roditeljima, jer su oni dosta vodili računa o mojoj baki kada mi nismo tu.

Otišli smo jednog dana kod njih na kafu, svi smo bili na okupu, kada su priče počele da zamaraju, Milan i ja smo izašli napolje da prošetamo. Zaputili smo se ka jednom izvoru i tu smo pričali uopšteno ko se cime bavi i tako to. Kada smo krenuli da se vracamo Milan me je uhvatio za ruku i okrenuo ka sebi, snazno me pribio uz sebe i poljubio. Bila sam srećna zbog toga, ali nisam se previše upuštala u sve to. Kada sam otišla kući, odmah sam otišla u krevet i ispod jorgana stiskala svoje grudi i nabijala prste u picu i zadovoljavala samu sebe. Sledeceg jutra, dosao je Milan i pozvao me kod njega na kafu. Spremila sam se i otisla zajedno sa njim. Kod kuce je bio samo cika Zoran, a teta Natasa je otisla u gradic koji je na 40 50km od sela. Popili smo kafu i u toku price primetila sam da Zoki baca pogled na mene. Iskulirala sam to.

Otišla sam sa Milanom u sobu, seli smo na krevet i počeli da se ljubimo, posle nekoliko minuta smo legli i nastavili da se ljubimo. U jednom trenutku sam ga uzjahala i krenula lagano da se trljam o njegov kurac koji i nije bio baš nešto zadovoljavajući. Pokrili smo se i nastavila sam da se trljam. Osetila sam da njegov kurac želi da iskoči ispod onog šorca koji je nosio, krenula sam lagano da ga ljubim po vratu i da se spuštam sve niže i niže…

Rukama sam krenula da spuštam šorc i spustila ga tako da samo glavić viri napolje, krenula sam da ga oblizujem i usisavam lagano, skinula sam mu skroz šorc i krenula posteno da ga gutam i da pušim sve brže i brže. U jednom trenutku je čika Zoki uleteo u sobu i rekao da mora Milan da ide po mamu u taj drugi grad. Ustali smo i rekao mi je da ga sačekam dok se ne vrati, nisam to želela ali me je nagovorio. Kada je otišao ostala sam u sobi, onako napaljena i uzbuđena i željna seksa. Malo posle toga ušao je čika Zoki i pozvao me da popijemo još jednu. Sela sam u dnevnu i rekao mi je da ne treba da mi bude glupo zbog onoga što se dešavalo u sobi jer je to normalna stvar.

Butinama sam krenula da se stiskam od sramote i onda sam osetila da sam zapravo još uvek mokra. Izvinio se Zoran za to što je upao tako, ali mi je u tom njegovom pogledu bilo nešto čudno, kao da je želeo da me odvali od kurca, a u mojim je bilo, izjebi me molim te. Počela sam da grickam usnu i da se ne toliko primetno oblizujem. Ustala sam i krenula ka Milanovoj sobi, ustao je i on i krenuo u drugu sobu. Ostala sam sama jedno 4-5 minuta i uputila se ka njegovoj sobi.

Upala sam bez kucanja i zatekla njega kako leži na velikom krevetu i drka kurac koji je imao jedno 22-23 santimetara plus fine debljine. Zanemela sam kada sam videla tu stvar, prekrio se jorganom, ali kada je video da ne skidam oči, otkrio ga ponovo i nastavio da ga mazi. Krenula sam da prilazim dok sam ga direktno gledala. Uzela sam ga u ruke i počela lagano da ga obrađujem, nije dugo trajalo, jednostavno sam morala da ga stavim u usta što sam i učinila. Lizala sam mu glavić jedno 5 minuta i sve više i više ga stavljala u usta.

Usta su mi bila ispunjena njegovom kurčinom. Nakon 10 minuta, zašla sam prstima preko pičke pokupila sokove i nabola se na njega, mislila sam da sve držim pod kontrolom, da ja upravljam, nabijala sam se jako i lagano dovodila ga do ludila, a i sebe vala. Osetila sam svaki santimetar njegovog kurca u sebi, krenula sam lagano da se nabijam samo na glavić. Podigao je njegove guzove i zabio mi ga da sam vrisnula, sklonio me sa njega i bacio na pod, okrenuo me na stomak i nabio odpozadi. Jebao me previše grubo, što me je mnogo palilo. Izvadio ga je iz mene i počupao me za kosu i okrenuo ka njemu, stavio mi je glavić u usta i krenuo da ga nabija brzo, skoro sam se davila u njemu. Izvadio ga je i krenuo da mi svršava po sisama, bila je to fina količina sperme na meni.

Obukli smo se i otišli u dnevnu da popijemo sok, kroz 20 minuta je došao Milan sa teta Natašom. Otišli smo kod njega u sobu i odmah me je skinuo i krenuo da me trlja, opet sam se napalila i stavila ga u usta. Krenula baš brzo da ga pušim, ali sam posle 3 minuta osetila vrelu spermu kako pluta mojim ustima i razočarala se pošteno. I dan danas kada odem na selo, obavezno se bar jedan dan posvetim čika Zokiju.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt