ISPOVEST: "Trljao sam se o MATORKU u busu" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Trljao sam se o MATORKU u busu”

Taj dan nije bio običan kao i svaki drugi…

Ne mogu da kažem za sebe da sam neki napasnik ili seksualni manijak. Imam neke seksualne ispade s vremena na vreme, ali to se uglavnom svodi na voajerisanje. Volim da gledam zgodne i lepe devojke uvek i svuda. Međutim, ova priča je malo drugačija.

Svakog dana idem na posao busom 84 od Zemuna do Zelenog venca. Retko kad se nešto, vredno pomena dešava na toj liniji. Bude tu i tamo par zgodnih cica i to je sve.

Jednog jutra, bila je neobično velika gužva u autobusu. Ušao sam na zadnja vrata. Posle dve stanice, putnici koji su ušli nakon mene su me priklještili i nisam imao kud. Ni napred ni nazad. Autobus se sve više i više punio. Postalo je neizdrživo.

Primetim ja, da je ispred mene jedna starija gospođa. Koliko sam mogao da vidim otpozadi, bila je fino sređena, frizura, garderoba, a i lepo je mirisala.

Ne razumem se u parfeme, ali njen parfem me očarao. Izazvao je neko seksualno uzbuđenje kod mene.

Nisam nešto posebno zainteresovan za starije gospođe jer sam relativno mlad. Imam 35 godina. Uglavnom me zanimaju devojke mojih godina ili malo mlađe. Da li je zbog parferma ili nečeg drugog, ali prilično sam se zainteresovao za ovu matorku.

Uzbudio me njen parfem

Mirišući njen parfem zamišljao sam kako smo ona i ja sami u mojoj sobi, kako se polako skidamo, ljubimo i mazimo. Mislim da su mi čak i oči bile zatvorene dok sam sve to zamišljao.

U jednom momentu sam se osvestio i shvatio da mi se kurac nenormalno mnogo digao.

Osim što je bio krut, bio je priklješten uz guzu te matorke koja je stajala ispred mene. Hteo sam da se odvojim od nje jer mi je postalo neprijatno, ali nisam imao kud. Ljudi su me pritiskali sa svih strana. On je i dalje bio u punoj erekciji i sve jače i jače pritiskao guzu matorke ispred mene.

Malo mi je postalo neprijatno i počeo sam teže da dišem i da se znojim. Razmišljao sam šta sve može da se desi ako ona oseti moj nabrekli kurac kako pritiska njenu guzu. Sigurno bi me proglasili seksualnim manijakom i završio bih na sudu, a možda i u zatvoru.

Znam par tehnika kako da opustim kurac u neprijatnim situacijama. Smirio sam disanje, prestao da mislim na nju i na njenu seksi guzu koja je pritiskala moj tvrd kurac i počeo da razmišljam o pašnjacima i zelenim livadama. Setio sam se prelepog pejzaža Crnog jezera na Durmitoru koji sam video par meseci ranije. Zamišljao sam kako plivam sam u jezeru i nema nikog osim mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt