Pre dve godine kada smo krečili kuću, sela sam muževom prijatelju u krilo – Ispovesti
Ispovesti

Pre dve godine kada smo krečili kuću, sela sam muževom prijatelju u krilo

Pre dve godine kada smo krečili kuću, sela sam muževom prijatelju u krilo pošto su sve stolice bile iznete iz sobe.

Osetila sam da mu se podigao i nisam reagovala jer mi je pasalo.

Problem je u tome što tad već dugo nisam imala odnnosee sa mužem i zbog toga nisam reagovala da bi kasnije spavala sa njim kad je muž izašao da kupi kreč farbu za kuću. 5 minuta odnosa za mene jedna večnost, dušu sam potrošila da zbog toga me dan danas grize savest.

Žao mi je, ali tad sam bila pripita i pasala mi je ta pažnja jer sa svojim mužem čekam jednom u 5 meseci a imam neopisivu volju i žalju da budem trošena.

Ovako kad sam pripita nisam baš verna…


BONUS ISPOVEST:

Bavila sam se najstarijim zanatom kao mlađa

Bavila sam se najstarijim zanatom kao mlađa. Nisam u tom poslu bila dugo i imala sam samo par redovnih mušterija. Bila sam u jako lošoj materijalnoj situaciji, majka me zapostavljala a oca nisam imala.

Pravila sam mnogo grešaka, počela da puušim, pijem, čak sam i drooggu probala. Međutim uspela sam da se izvučem iz zlih kandži prroostitucije i poroka. Otišla sam u drugu zemlju kada mi je bilo 19 i konobarisala sam, prala sam sudove.

Sada 10 godina kasnije, sve to mi deluje nerealno, sada sam nova osoba. Ponekad gledam muža i dete i razmišljam šta bi se desilo da oni saznaju za moju prošlost iako znam da je to nemoguće. Muž misli da sam normalna mirna žena koja je pre braka imala samo 2 dečka, koja nikad nije puušila niti pila a o droozi da ni ne pričam.

Misli da su mi roditelji mrtvi jer sam mu tako rekla iako je moja majka verovatno i dalje živa. Dobra sam žena i majka i sve radim da njima bude dobro, život bih za njih dala. Ponekad se osećam kao da ne zaslužujem svoju novu porodicu i ovu sreću.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt