“Privlači me dečkov drug” – Ispovesti
Ispovesti

“Privlači me dečkov drug”

Sa dečkom i nisam imala neki osećaj, a sa njegovim drugom čudo! Imam dečka,prvi mi je i do sada nismo imali odnose a zajedno smo 6 meseci, za to vreme nismo imali ni “igre” niti slično.

Pre 2 je počeo da me mazi dole i uopšte nisam imala neki osećaj, a juče kada smo išli na druženje sa prijateljima nekako sam završila u sobi sa njegovim jako dobrim drugom, malo se ljubili, hvatala sam ga dole i odmah sam obilno pustila tečnost u intimnom vešu kada sam zamislila da ta stvar može da završi u meni, jako lep osećaj i nadam se da ću i sa dečkom doživeti ovakav osećaj.

BONUS ISPOVEST:

Želio je otkazati vjenčanje… Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina, 4, 5 koljeno kako se to kaže prije vjeridbe smo uradili nalaze krvi i svega ostalo da utvrdimo da se naša krv slučajno ne podudara, jer to ne bi bilo dobro za naše potomke.

Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu, ali ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati djecu. Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo vjeridbe i da prekine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog sposobnog muškarca, a ne invalida a da će on sebi naći nešto poput njega.

Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla. Vidi invalidu idući vikend ae nećemo vjeriti, a jedini razlog je što ćemo se odmah vjenčati i nikada više da nisi rekao za sebe da si nesposoban i invalid.

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio vjerujte da je zaplakao kao malo dijete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine, skupljamo novac, tražimo način kako da dođemo što prije na donatorsku oplodnju.

Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš sretan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena i sjetite se, Tomo i Ana, ljubimo Vas sve.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt