"U petom mjesecu trudnoće me ostavio vjerenik..." – Ispovesti
Ispovesti

“U petom mjesecu trudnoće me ostavio vjerenik…”

“Upetom mjesecu trudnoće me ostavio vjerenik, porodila sam se, a moj sin nikada nije upoznao svog oca… Kada je imao dvije godine udala sam se za drugog muškarca, koji je najbolji muškarac na svijetu, prihvatio je i mene i mog sina kao da je njegov.

Mnogo je stariji od mene, ima 42 godina, a ja samo 25, ali to uopšte nije bitno, jer je predivan.

Moj sin ga je u početku zvao “čiko”, ali ubrzo je počeo da ga oslovljava sa TATA. Godine su prolazile, idiličan život smo imali, ništa nam nije falilo, a onda, prošle godine, kada je moj sin napunio 7 godina na vrata našeg stana došao moj bivši vjerenik, otac mog sina, biološki… Vratio se iz Amerike i želio da prizna mog sina, da mu da prezime, da ga upozna…

Odbila sam sve što je nudio, jer ne želim da unosim nemir u život mog sina… ali, on je insistirao i na kraju podnio zahtjev sudu za utvrđivanje očinstva.

Moj bivši vjerenik ove godine ponovo dolazi zbog tog zahtjeva i bojim se… bojim se da mi mog sina ne odvede u Ameriku… Dio života mi je uzeo prije 10-ak godina kada me napustio, a ako mi odvede sina, ne mogu ni zamisliti šta će sa mnom da bude”

BONUS ISPOVEST:

Sa skija na NJEGOVU BATINU: ODVALIO me je KAO NIKAD

 

Da mi je netko rekao da ću zimu 2020. provesti na skijanju, rekla bih mu da je lud jer ne znam klizati, sankati se, a kamoli skijati. Živim u okolici Marčane u Istri i ovde zimi ima kiše i vetra, ali snega baš i ne. Nonno, mama i tata bave se turizmom i ne mogu se požaliti da im ide loše. Obećavaju mi iz godine u godinu da će mi pomoći da se odselim u Zagreb kako bih se počela ozbiljnije baviti manekenstvom, ali uvek pronalaze neke izgovore. Nezadovoljna sam agencijom u kojoj sam sada, iako sam zahvaljujući njoj putovala prošle godine, snimila jednu reklamu i nosila dve revije. Mama je posebno osetljiva na temu odlaska u Zagreb i bavljenja modom jer je nena sestra Maja postigla izgledom udaju za imućnog italijanskog hirurga.

Spakovala sam stvari i rekla da idem kod tetke

Dva dana pre Nove godine bio je moj rođendan i ponovo sam pokrenula temu odlaska u Zagreb. Napunila sam 18 godina i ako neću sada – kada ću? Nakon neuspešnih pregovora da sačekam barem još pola godine, spakovala sam stvari i rekla da idem kod tete u Rim. Godišnje barem jednom posetim sama ili s roditeljima tetku i teču u Rimu, pa sam se vrlo brzo organizirala. Tetka me je srdačno dočekala i pripremila mi je sobu. Požalila sam se kako gubim vreme u Istri i da mi treba veći grad ili odskočna daska. Ćutala je neko vreme, a onda je iznela predlog koji je u potpunosti promenio moj život.

-Sada ću te naučiti nešto što sam naučila svoju kćer Celeste. Mala moja, cilj opravdava sredstvo. Znam što ću s tobom. Nećeš u Zagreb, i to je selo, ići ćeš sa mnom i mužem na skijanje u Cortinu d’Ampezzo. Tamo je društvena krema – rekla mi je tetka.

-Prvi put čujem… Ne znam ni skijati…Ja bih rađe u Zagreb – bila sam pomalo razočarana što mi ne da 5-6 hiljada eura što njoj nije problem da odem u Zagreb.

-Cortina d’Ampezzo bila je domaćin Zimskih Olimpijskih igra, a danas je to okupljalište moćnih i bogatih ljudi. Tamo se sklapaju poslovi, a ne u nekom Zagrebu – insistirala je.

Teča Leonardo, teta Maja i ja krenuli smo na skijanje već idući dan. Teča je par brojeva okrenuo i uspeo je i mene ubaciti u njihov apartman. Kada smo došli bila sam zapanjena predivnom prirodom. Prošla sam malu školu skijanja i dobro se zabavljala, a jedne večeri tetka mi je rekla da pozajmim njenu crnu haljinu jer smo pozvani u jedan restoran na proslavu. Sve je bilo luksuzno uređeno – hrane i pića u izobilju i mnogih poznatih faca. Upoznali su me s mnogo ljudi i hvala Bogu da sam učila italijanski godinama – ne znam kako bih se inače snašla.

Pozvao me je da izađemo

Tokom večeri upoznala sam i dva dizajnera kojima sam se jako svidela i jedan mi je odmah ponudio saradnju. Rekao mi je da mu se sviđa moj porcelanski ten i divlja crvena kosa u kombinaciji sa zelenim očima. Pozvao me je da izađemo iz glavne sale. Otišla sam za njim u jedan uski hodnik i čim nas je konobar video – pogledao je u pod i nestao. Pritisnuo me je uza zid i upitao me koliko jako želim ići u London nositi njegovu reviju? Rekla sam da sanjam o tome…Tada je došao i njegov asistent. Dizajner je podigao moju haljinu i strgao mi crne tange i gurnuo prste u moju pičku. Setila sam se tetkinih reči i rekla samoj sebi da ću izdržati.

Kada me je zgrabio za sise, svršila sam

Čula sam da nestrpljivo otkopčava remen i nestrpljivo iščekivala što sledi. Ušao je naglo u mene. Nije bio velik ali me je jako nabijao i to mi se svidelo. Tada je naredio asistentu neka i on uđe u mene. Kada sam primila tu kurčinu, počela sam glasno stenjati. Bio je sigurno preko 20 centimetara… Razvalio me je, ali sam uživala. Kada me je zgrabio za sise, svršila sam i jedva čekala da osetim kakav je osećaj da vas napuni tako ogroman kurac. Nisam bila nimalo razočarana. Kada sam se sva razvaljena vratila tetki i teču, prišao mi je ponovno taj asistent i dogovorili smo sve detalje. Bila sam u Londonu, a ta revija mi je otvorila kako izgledom tako i seksom, još neka vrata.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt