"Imam 22 godine i spavala sam sa mužem moje starije sestre" – Ispovesti
Ispovesti

“Imam 22 godine i spavala sam sa mužem moje starije sestre”

Imam 22 godine i spavala sam sa mužem moje starije sestre. Njih dvoje su isto godište i imaju 38 godina. To je moja starija sestra, a mene su roditelji dobili kasno.

Razmažena sam i navikla sam da imam sve, pa sam željela i njega. Zavela sam ga, a bila sam toliko ljubomorna da nisam ni bila svjesna šta radim, sve dok se nije desilo.Od kada su se vjenčali, žive sami na Novom Beogradu, a ja sam ostala sa roditeljima u kući na periferiji grada.

Samo o njoj pričaju, kako im trebaju kuhinjski elementi, krevet, šporet i još mnogo toga da bi se skućili. Na mene skoro da niko nije obraćao pažnju. Vjenčali su se prošle godine u oktobru, a i dalje je sva pažnja usmjerena ka njima.Stvari su postale mnogo gore kada su u avgustu javili da je u drugom stanju. Od tada roditelji neprestano pričaju o njima.

Ja sam ta koja je pobjesnila od ljubomore i htjela sam da uradim sve da im pokvarim sreću, a to sam i uspjela kada su došli kod nas na nekoliko dana jer su krečili stan. Zavela sam ga i spavala sa njim.On ne izgleda kao da se kaje. Po njegovom ponašanju, rekla bih da ovo nije bio prvi put da je prevario moju sestru, ali meni je mnogo teško.

Prošlo je mjesec dana otkada se to dogodilo i konstantno su mi te slike pred očima. Užasno se osjećam, prljavo i nikada ne bih ponovo uradila tako nešto.

BONUS ISPOVEST:

 

Samo je vrisnula sa rukom u ustima i onda sam počeo da je punim, GRIZLA JE PO RUKAMA, SAMO DA NE BI VIKALA!

 

Ne znam kako da počnem, kazu najbolje od početka pa ovako. Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193cm i oko 120kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta žena sam promenio sto ce reći da imam nekog iskustva.

Nisam od onih sto imaju tipove jednostavno ili me loži ili ne. Mada moram reci da sam oženjen i imam 3dece.žena mi je lepa i moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pricam naj o sebi ali bog me je podario sa povecom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko santimetra i koja sirina znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. živim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana zivi komšija koji se razveo od bivše i doveo 5 god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jel je jedno 20god starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Međutim kreće korona i svi ko u zatvoru počne komšiluk jeli da se druži, roštilji čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče posteno popili muški iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muž je klasican alkos od jutra do sutra sto nas narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt