Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata… – Ispovesti
Ispovesti

Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata…

Jedan dečko me muvao iako ima devojku, i pored svega zna da sam udata… Ja znam da ima devojku, viđala sam ih, a i facebook mu je pun zajedničkih slika. Lik mi je nudio tajno dopisivanje i viđanje.

Odbila sam prvi put kad mi pisao, ali sam se nekako osecala glupo drugi put kad mi se javio izgubila sam svu pamet kada sam greskom poslala sliku iz telefona, zapravo imam slike koje saljem muzu na viber, a ja sam greskom poslala, o tesko meni, kako da se iskupim kod tog momka jednostavno krenem da se dopisujem sa njim i pristanem da se vidimo.

Nasli smo se u kaficu gde sam mu se izvinula za sliku i molila ga da obrise. Obrisao je. Jednostavno to mi je baš uvreda. Prekinula sam svaki kontakt sa njim.


BONUS ISPOVEST:

“Uletjela sam u kupatilo a moj djever je…”

Zatekla sam mog devera kako radi ono … Prošle godine sam se udala, imam 25 godina, moj muž 33. Živimo u njegovoj porodičnoj kući zajedno sa njegovim roditeljima i mlađim bratom koji ima 19 godina.

Stvarno volim mog muža i ljetos sam kako bih se dokazala pred svekrom i svekrvom preuzela uređivanje i održavanje dvorišta. Tako dok smo svi, tačnije skoro svi bili vani meni je zatrebalo vode da zalijem neki cvijet i utrčala sam u kuću da naspem vode u kupatilu.

Vrata su bila samo pritvorena i bukvalno sam trčećim korakom uletjela u kupatilo gdje sam zatekla mog djevera kako “radi ono” sa svojom desnom rukom, a u lijevoj drži moje prljave gaćice i miriše ih. Kada me vidio pocrvenio se i nije znao šta da radi, šta da kaže, a ja sam zgrabile gacice iz njegove ruke, bacila pogled na njegov “ponos” i svidjelo mi se to što sam vidjela, rekla sam mu da ako mu treba nešto moje za ovakve stvari neka mi se obrati kada ne bude nikog u kući jer ću mu ispunit fantazije, samo me gledao i nastavio radit to što je radio a ja sam ga ostavila na miru

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt