“Nakon dopisivanja sa komšijom, sreli smo se u trgovini” – Ispovesti
Ispovesti

“Nakon dopisivanja sa komšijom, sreli smo se u trgovini”

Sa komšijom u skrivenoj uličici…Dugo sam se dopisivala sa mlađim komšijom preko društvenih mreža, onako neobavezno. Kako smo se duže dopisivali, počeli smo da pišemo i o se.su, dok nismo došli do toga šta bi jedno drugom radili.

Jedno veče sam otišla do prodavnice i srela ga, zagrlio me i poljubio u obraz, te me sačekao ispred prodavnice. Rekao mi je da me čeka u ulici iznad. Nisam se ni malo dvoumila, već sam krenula tamo.

Čekao me je i tad me je u mraku počeo ljubiti, zavlačeći ruke pod moju majicu. Podigao mi je majicu i sklonio gr.dnjak i počeo mi lizati s..e.

Uživala sam toliko da sam mu počela di.ati ku.ac preko trenerke, a zatim sam ga izvukla. Bio je tako tvrd i velik. Na.alio se toliko da me je okrenuo otpozadi, skinuo mi trenerku, ga.ice i uzeo me.

Uzdisala sam dok me jako, baš mi je godilo. U tom trenutku mi je zazvonio mobitel, zvao me muž. Izmakla sam se od njega i javila se na mobitel. Kad sam završila razgovor, spustila sam mu se, uzdisao je i zavrsio mi je u usta. Ne viđamo se više nažalost, ali nikad neću zaboraviti to veče.

BONUS:

Klin se klinom? Ne bi išlo. Nemojte misliti da ćete uz novog frajera zaboraviti na bivšeg

Zaboravite da on postoji i učinite sve što će vam u tome olakšati! Izbrišite njegov broj, uklonite ga s Facebooka, Twittera, Instagrama ili bilo koje druge društvene mreže putem koje ste povezani. Vjerujte nam da ne želite gledati slike njegove nove drage niti doći u iskušenje da ga pijani nazovete usred noći. Daleko od očiju, daleko od srca!

Riješite se svih stvari koje vas podsjećaju na njega! Doslovno! Maknite tu vašu zajedničku sliku što vam uokvirena stoji na radnom stolu. Kao i sve porukice, pisma i plišance. Vjerujemo da su mnogi u dobrom stanju, no nemojte ih proslijeđivati dalje. Radije se riješite te negativne energije koja ih okružuje!

Vrijeme provodite u društvu najdražih prijatelja! Uživajte u njihovom društvu, šalama, vremenu koje s njima provodite. Ne morate okupiti sve ”frendove” koje poznate, već one koji su vam istinski prijatelji i koji će vam znati pružiti potporu ukoliko bude potrebno.

Potrudite se da izgledate najbolje što možete! Isprobajte novu frizuru, boju kose, drugačiji make-up, vježbajte, priuštite si koju lijepu krpicu. Nema veze što njega više nema u vašem životu, sređujte se sami za sebe i uživajte u samopouzdanju koje će vam procvjetati.

Izlazite da biste se zabavili, a ne da biste pronašli novu vezu! Možda niste navikli biti solo i svakako vam treba vremena da se priviknete, no nemojte misliti da je nova veza lijek za zaboravljanje vašeg bivšeg. Osim toga, morate se naučiti funkcionirati samostalno i ne ovisiti ni o kome. A kada to jednom savladate, nova je ljubav itekako dobrodošla. Dokle god je iz pravih pobuda!

Svaku sekundu slobodnog vremena iskoristite za osobni rast i nove zanimacije! Kao što smo rekli, naučite samostalno funkcionirati. Posvetite se aktivnostima koje vas osobno vesele i koje ste bili zanemarili. Razvijajte svoje hobije i vještine i nastojte razmaziti samu sebe svakog dana. Budete li se bavili nečim što istinski volite, shvatit ćete kako život može biti lijep i bez njega!

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt