ISPOVEST: "Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina" – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina”

Pomislio sam a ovaj bi da je jebe, od toga mi se kurac ukrutio još jače, postao je kolac. A ona je to osetila i stegla me nogama. Čuo sam šta Zoran priča dok je jebem. Ludeo sam od zadovoljstva ali se kontrolisao, a i ona j je počela da bude nemirna.

Onda je rekla da joj baterija prazna i da će mu se javiti. Prekinula je vezu i ostavila tel. Tada sam je pogledao u oči i uhvatio za ramena i počeo da navlačim na kurčinu koja je bila u punoj snazi. Kurvetino! Dogovaras se sa drugima dok se jebeš. Baš si prljava drolja. Pička ću ti razvaliti.

Ona je postajala sve glasnija i glasnija a ja sve tvrdji i sve bliže kraju. Navlačio sam je beskrupulozno želeći da svršim, nije me bilo briga za njen orgazam. Nije tu bilo nežnosti nego čista jebačina nezasite kurvetine, i moja želja da se zadovoljim. U jednom trenutku sam je pitao:

Sada bi dobila Zoranov kurac u usta! Tada je počela da svršava, počela je da ječi. Stavio sam joj svoju bradu u usta da ne vrišti. Ubo sam je još neliko puta a onda sam izvadio i prosuo spermu po njenom stomaku. Posle 20 sekundi sam legao pored nje zadihan. Samo smo ćutali i uživali.

Progovorio sam: Katarina, hoćeš li kafu? Može, samo na brzinu jer žurim… Imam obaveza… I nasmešila se. I ja sam se nasmešio i pomislio: Niko osim mene ne zna je da je ovakva kurvica! I kurac mi je opet reagovao na tu misao…

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt