ISPOVEST: "Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina" – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina”

Nije odmah reagovala pa sam joj prišao i povukao je dole na pod. Nastavila da je puši kurac. Opet je ustalila ritam i kurac je počeo da dobija punu snagu. Tada sam je podigao i otkopčao joj farmerke, skinuo joj sandale i farmerke. Polegao sam je na krevet a ja kleknuo na pod.

Raširio sam joj noge, naslonio na sebe. Dao sam joj telefon da gleda snimak koji sam ranije pripremio gde dvojica muškaraca slatko jebu jednu plavušu. Počela je da gleda a ja sam pomerio gacice u stranu i počeo da ližem klitoris, da ga sisam. Bila je već uveliko vlažna, a ja sam osetio njene sokove po licu. Ložio me je njen miris. Nisam hteo da joj gurnem prste, nego sam sam jezik koristio.

Ona je sve više i više bila uzbudjena, i počele je da uzdiše, a njeni uzdasi su se mešali sa glasovima sa snimka koji je gledala. U jednom trenutku sam prestao, bukvalno joj oteo telefon, i nimalo nežno popeo sam je na krevet, i prislonio kurac od nazad. Katarina je bila na kolenima a ja iza nje.

Nabio sam joj kurac do kraja, držeći je za ramena. Ostao sam u njoj nekoliko sekundi i onda počeo da je tucam. Da je ubadam. Uzeo sam njene do malopre nošenje gaćice i počeo da ih mirišem dok je jebem. Rekoh joj: volim ovaj miris jedne drolje i njene pičke! Samo je uzdahnnula! To me je razdražilo još više.

Rekao sam joj: Droljo jedna, obična, vidis da si stvorena za kurac. Razvaliću ti ovu slatku pičku, ima da bridi posle jebačine. Priznaj da voliš kurac, i da si ceo dan bila vlazna.

Katarija je izmdju uzdaha izgovorila: Da, kurva sam, jebi me, razvali me, jače! Molim te jače.

Onda sam prekinuo to, čini mi se onda kada joj je bilo najlepše.

Okrenuo sam joj na ledja. A ona je sva treptala jer je bila uspaljena i želela je orgazam da je smiri.

U tom trenutku zazvonio je njen telefon. Ustao sam i našao telefon u njenoj tašni i pružio joj. Pisalo je: Zoran. Nije htela da se javi ali sa joj odsečnim tonom rekao: Odmah se javi!

Poslušala me je! Ležala je na ledjima a ja sam na kolenima došao iznad njene pičke i polako joj je uterao kurac. Do kraja ali nežno. Počeo sam da joj sisam priste na nogama dok se tek polako pokrećem u njoj. Ona je pričala telefonom a gledala u mene.

Gledala je šta radim i trudila se da sagovornik ne čuje disanje. Legao sam na nju i tucao je a ona je i dalje pricala. Očigledno je pričala sa nekim momkom koji želi da je vidi i koji je gugutao njoj preko telefona a ona odgovara sa da ili ne.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt