ISPOVEST: "Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina”

Iznenadila me muževa reakcija… Sa vlasnikom sam firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Udata sam imam dvoje djece i moj muž nikada nije posumnjao da ga varam.

Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da na razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera.

Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo.

Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi. Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…”

Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima.

BONUS ISPOVEST:

 

UTERIVAO SAM JOJ DEBELU ALATKU DOK JE PRIČALA SA MUŠKARCEM: Osetio sam njene sokove po svom licu – ložio me je taj miris

 

Sreli smo se na netu a upoznali u gradu jedne aprilske večeri, Ona ima 30 godina, fakultetski obrazovana, zaposlena, samostalna.

Ima kratku plavu kosu, lepe plave oči, ženstveno telo sa nekoliko kg viška i izrazito belu put koja joj daje neku dodatnu lepotu. Ima posebno lepa stopala, nežna. Zove se Katarina.

U svojoj biti je ona prava nazasita drolja, koja misli na kurac i jebačinu ali se kontroliše jer bi ludovala svaki dan. Ali u suštini je divno pervezna i seksualna na onaj najlepši način. Ima blag pogled, pomalo setan ali kada sam je dobro upoznao videh da je željna.

Došao sam s posla u stan i čekao nju da dodje s posla. Tog dana je imala obaveza posle posla ali nije htela da propusti našu seansu (tako mi to zovemo). Znali smo da nemamo mnogo vremena.

Dok sam tako razmišljao čulo se da neko kuca na vrata. Bila je to Katarina.

Otvorio sam vrata i pustio je da udje. Nismo rekli ni reč. Odmah sam uzeo njenu crvenu torbu i stavio ja na sto a nju doveo do kreveta na koji je sela. Stao sam pored nje, ćutke, i izvadio kurac, uzela ga je odmah u usta. Stavio sam joj ruke ne glavu i počeo da je navlačim na kurac. Taman kada je ustalila ritam odmaknuo sam se od kreveta i pokazao joj da mi pridje, da klekne na pod i nastavi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt