"Ostavila sam pametnog i dobrog dječka zbog matorca koji me je vodio na more i plačao mi sve..." – Ispovesti
Ispovesti

“Ostavila sam pametnog i dobrog dječka zbog matorca koji me je vodio na more i plačao mi sve…”

Ostavila sam pametnog i dobrog dječka zbog matorca koji me je vodio na more i plačao mi sve, nikada do tada nisam bila na moru pa ono, vauuu prvi put idem na more, sad ću da iskoristim priliku za dobar provod.

Vodila sam ljubav sa svojim sponzorom, a pored njega nalazila sam se i sa gazdom hotela i zbog toga sam uvijek dobijala samo najbolju i najskuplju hranu za koju nisam marke dala. Kada me je moj matori sponzor pitao odakle mi sve to, rekla sam mu da nisam došla na more da bih samo njegova ja*a lizala.

Nasmijao se i kasnije smo imali dobru trojku, gazda hotela, matori sponzor i ja. To je bilo nešto novo za mene, i sve me je to nenormalno palilo…


BONUS ISPOVEST:

Ne želim biti sa ‘maminim sinčićem’… Bili smo u vezi 4 godine, mislila sam da je onaj pravi, onaj za cijeli život, ali… 10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uzimamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio. Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno i sa 50 godina.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt