Josipa povećala grudi: 'Stavila sam 700 kubika, imam 6-icu...' – Ispovesti
Zanimljivosti

Josipa povećala grudi: ‘Stavila sam 700 kubika, imam 6-icu…’

Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, kaže Josipa iz ‘Ženim sina’

Vinkovčanka Josipa Karimović (25) bila je 2018.u showu ‘Ženim sina’, a naknadno i u srpskim ‘Parovima’ kada ju je upoznala šira javnost. Medijska eksponiranost pomogla joj je da otvori profil na OnlyFans stranici na kojoj objavljuje provokativne fotografije i vruće videosnimke.

Pretplata je oko 100 kuna mjesečno, a ona tvrdi da odlično zarađuje.

– Dovoljno da si priuštim sve što želim – kaže. S obzirom da joj je izgled bitna stavka posla, Josipa je odlučila još povećati grudi na kojima je već radila korekciju.

– Sada imam četvorku, a imat ću peticu, šesticu. Imala sam 450 kubika, a stavljam 700 – kaže Slavonka koja je otputovala na zahvat u Beograd. Operacija je prošla u redu, a ona se, kaže, sada odmara. Fotografiju novih grudi fanovi će za sada pričekati…

Nude joj snimanje i porno filmova što ona ne želi, a kaže kako je sretno zauzeta. Upravo je dečko taj koji ju, kako tvrdi, najčešće fotografira.

Mnogi se njezini pratitelji pitaju nedostaje li joj ‘normalan’ način života.

– Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, sve dok ne odlučim nešto drugo – kaže Karimović. Dodaje kako njezini roditelji znaju za sve i ne stide je se.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt