ISPOVEST: “Upustila sam se sa rođakom” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Upustila sam se sa rođakom”

Kako sam izazivala oženjenog rođaka! Inače je iz nemačke oženjen je i stariji 15 godina od mene. Bio je sunčan dan i ja sam ga zvala da dođe do mene s motorom jer sam bila sama u kući i čekala ga.

Kad sam ga čula da dolazi napravila sam se da spavam a obukla sam kratku haljinicu i ispod tange on je ušao i mislio da spavam i polako stao kraj mene i počeo mi rukama stiskati zadnjicu i ja se okrenem i vidim da je se njemu već digao, al nisam ništa uradila jer sam se bojala da ne dođe neko od moji samo sam ga pitala da me provoza na motoru i pristao je.

Nakon nekog vremena sam ga zamolila da stane stao je sišli smo s motora i ja sam primetila da mu je bolje reći batina i dalje dignuta, samo sam mu prišla i počela ga otkopčavat mada je on govorio nemoj, al ja sam nastavila a on je uživao i prestao ponavljat gluposti i prskao mi u usta, i rekao da mu ga niko nije praznio kao ja da imam čarobna usta i jezik za to, zatim me legao u travu i zadigao mi haljinu i počeo me ljubiti u usta pa se spuštao na grudi podojio ih pa mi polizao onu stvar dok nisam svr..la i onda me počeo je..ti lagano a ja sam tražila sve jače i jače da me nateze sa svojom batinom.

To je bilo prije 2godine i od tada non stop spavamo. Nažalost zaljubili smo se jedno u drugo a ne možemo bit skupa javno. I dolazi puno češće iz njemačke samo da bude sa mnom, bili smo prije par dana nekoliko dana sami otišli smo daleko na more i proveli 5 dana, najljepših 5 dana vodili ljubav.

Tu nije bilo nikoga poznatog i mogli smo radit šta hoćemo.

Related Articles

Kad bi izlazili iz sobe svi su gledali u nas u hotelu koliko smo stenjali svi su nas čuli hehe.Po cele dane smo se znojili u sobi a naveče bi išli na noćni s.. u moru i na plaži. Sinoć nam je bila oproštajna i otišli smo opet s motorom na mesto gde smo prvi put bili jer ja volim kad me nagne preko motora i rastura.

I dalje smo zajedno poskrivečki i volimo se. P.S. i njegova mi se žena zali na Facebooku da misli da je on vara, a kako je ne bi i varao kad je se ugojila ko krmača dok joj nađe pi…. želja ga već prošla hahahaha …..

BONUS ISPOVEST:

Okrenuo me na leđa i počeo me je rasturati…

Baš neispavana, izlazim iz kuće i krećem u školu, 4. sam srednje, još se nisam privikla na rano ustajanje posle letnjeg raspusta. Stotinak metera od kuće staje auto i otvara se prozor. “Hajde mala da te odvezem do škole.” Da to je on, čovek koga sam vrlo često viđala u obližnjem kafiću gde sam uglavnom sedela sa društvom. “Hvala, pešaka ću.” “Hajde upadaj.”

Sva zbunjena, jer taj čovek me je upadljivo gledao a par puta mi je kroz smešak i namignuo, obično kada izlazi iz kafića, dosta je stariji od mene, sigurno je imao preko trideset i pet godina… Ušla sam u kola. “Ja sam Ivan.” “Ja sam Aleksandra.” “A kako te zovu Aleksandra?” “U društvu Ikica.” „Lepo i ime i nadimak.” „Hvala.” „Ja bih da te odvezem u školu a ne znam ni u koju školu ideš.” „U gimnaziju.” „Koja si godina? „Maturantkinja.” „Ooo, baš lepa devojčica u lepu školu.” „Hvala.” „Ti mala samo ‘hvala’ pa ‘hvala’, ništa drugo.” „Pa šta da kažem?” „Mi se znamo.” „Pa viđala sam Vas u kafiću.” „I ja sam primetio lepu devojčicu.” „Hvala, nisam baš toliko lepa.” „Ja sam rekao da jesi, a ja to i malo bolje znam od tebe.” „Pa dobro, ako Vi tako kažete.”

U blizini škole zaustavlja auto, iz kasete izvadi, odmah sam videla da je lepo upakovana čokolada, namignu mi. „Ovo je za tebe Ikice.” „Za šta to?” „Zato što si lepa i slatka kao i ta čokolada, Uzmi.” Opet sam zbunjena, kao i sve ovo vreme od kada sam ušla u kola, ali sreća je što je škola blizu pa smo brzo stigli. Pružila sam ruku i uzela. „Hvala.” „Opet ‘hvala’. Pazi kako otvaraš, unutra je ceduljica.” „Kakva ceduljica?” „Hajde videćeš, nije potrebno da ovde sediš više u kolima.”

Otvaram vrata i izlazim, pošla sam da kažem hvala, ali rekoh doviđenja. „Doviđenja Ikice.” Ubacila sam čokoladu u tašnicu sa sveskama. U školi sam polazila nekoliko puta da je otvorim, ne zbog čokolade već zbog te cedulje, ali nisam imala hrabrosti. Razmišljala sam o tom čoveku, misli su mi se mutile, ništa mi nije bilo jasno, njegove namere su mi se na momenat činile jasnim, ali… Pojma nemam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt