SA DRUGOM SAM 8 GODINA IMALA NEOBAVEZAN SE*S: OŽENIO se, ali i dalje želi da NASTAVIMO, morala sam ovo da mu URADIM – Ispovesti
Ispovesti

SA DRUGOM SAM 8 GODINA IMALA NEOBAVEZAN SE*S: OŽENIO se, ali i dalje želi da NASTAVIMO, morala sam ovo da mu URADIM

Tada sam pomislila da će prestati da traži da se viđamo

Griža savesti je nešto što većina nas oseti barem nekoliko puta u životu.

Ona može da se javi kao posledica najrazličitijih stvari, a jednoj ženi se javila zbog toga što je godinama spavala sa svojim prijateljem, bez obzira na to što je on imao devojku.

Međutim, ta devojka mu je sada postala supruga i ova žena je počela da se preispituje šta je ispravno da uradi.

“Imam grupu prijatelja sa kojima se znam 15-ak godina. Sa jednim od njih (Džejkom) sam prethodnih osam godina imala seks, barem jednom ili dvaput mesečno. On je u vezi sa svojom devojkom već šest godina, ali mi je naš ritual do sada odgovarao”, započinje svoju priču ova žena.

Ona kaže da Džejkova devojka nikada nije bila deo njihove grupe i nikada se nije previše družila sa njima.

“Pre dve godine, Džejk ju je zaprosio. Tada sam pomislila da će prestati da traži da se viđamo, ali je on i dalje želeo. Nakon nekoliko meseci, obuzela me je krivica i rekla sam mu da želim da budemo samo prijatelji, pa smo prestali da imamo seks”, kaže ona.

Nakon toga, ova žena je počela da se pita da li treba da kaže njegovoj verenici kako je verenik vara celu njihovu vezu, jer, po njenim rečima, sem sekualnih odnosa sa njom, pouzdano zna da je Džajk spavao i sa drugim ženama.

Ipak, odlučila je sve ovo da prećuti.

“Generelno sam veoma zatvorena i kada bih to priznala, bukvalno bi svi saznali za to. Takođe, ne bih volela da zbog ovoga izgubim svoje najbolje prijatelje. Pre nekoliko nedelja su se venčali, ali mene i dalje muči griža savesti. Ne znam šta je pametno da uradim”, pita se ova žena.

(espreso.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt