“Mamina drugarica me zvala da joj zamijenim gume” – Ispovesti
Ispovesti

“Mamina drugarica me zvala da joj zamijenim gume”

Na poziv razvedene komšinice (inace drugaricine majke ) da joj pomognem oko zamene guma na autu odlazim kod nje kuci.

Na samom ulasku sam primetio da me nekako drugacije gleda kao nikada do tada. Dok smo pili kafu stalno je nesto ustajala savijala se I kraickom oka pratila da li je gledam a ja sam kao neki manijak gledao u njenu prelepu zadnjicu koje se ocrtavalo ispod helanki I vidno je bilo primetno da je bez vesa meni je pocela da raste ona stvar.

Kafu sam pio polako I sto sporije kako bi mi se gospodin onaj dole se spustio jer nisam ni pomisljao da bilo sta pokusavam ipak je to bila drugaricina majka.

Dajem predlog da sidjemo i zamenimo te gume sto pre kako bih pobegao dok se opet ne probudi. Silazeci do podruma da pokupimo gume meni pocinje ponovo da raste ona se okrenu pogleda me i rece sta ti se to nagusilo u trenerkama. Precutao sam odgovor.

U podrumu se nastavlja savijanje ispred mene on sve vise raste ali se nekako suszdrzavam jer je ipak to majka moje dobre drugarice . Ona I dalje kao nesto trazi I u jednom trenutku se samo savila preko naredjanih guma lagano spusti helanke do kolena. rece hajde ne brini niko za ovo nece znati.

Samo se culo stavi ga mali hajde stavi ga. Dizem se I krecem da joj trljam i lagano I neizmenicno pocinjem da joj guram .

Totalno u transu joj cepam majicu I hvatam osecam kako mi “stvar” sve vise raste u njoj totalno znojav ostajem u njoj. U tom trenutku se cuju vrata kuce I glas moje drugarice koja zove majku.

Brzo prekidam, navlacim trenerku totalno mokar I prljav hvatam dve gume I izlicem sto pre napolje iz podruma kako bih odvukao paznju drugarici da mi otvori kapiju jer joj je majka dole sva prljava mokra I bez majice.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt