"Upoznao predivnu ženu, desetak godina stariju od mene..." – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Upoznao predivnu ženu, desetak godina stariju od mene…”

-Lezi da se malo osunčamo.

Legli smo goli. Ja na stomak, a on na leđa. Nakon nekoliko minuta koža nam se osušila a on je uzeo ono ulje za sunčanje.

-Namazaću te malo sa uljem za sunčanje, samo se ti opusti.

Polako su njegove ruke klizile po mojim leđima, od vrata do guze. Nakon toga je isto uradio na mojim nogama. Vrlo polako su nauljene ruke klizile po mojim nogama. Nekoliko puta je prošao po celoj dužini mojih nogu, a prste sam osetila i na unutrašnjosti mojih butina. Bio mi je to veoma lep osećaj, malo sam raširila noge. Osetila sam nekoliko kapi ulja na mojoj guzi i dlanove. Radio je kružne pokrete po mojim loptastim guzovima i pri tome ih je razvlačio i širio.

Nije mi bilo neprijatno. Naprotiv, uživala sam u igri i nisam pružala nikakav otpor. Na početku guze, u sredini, prosuo je još malo ulja, osetila sam kako mi curi između guzova i sliva se sve do pičke. On je prste zavuko unutar mojih guzova i klizio na niže, osetila sam dodir na mojem šupćiću i nastavio je dalje… oh, pa on mi je zavuko prste u moju brazdicu, dirao me je za pičku! Bio mi je neverovatno lep osećaj. Istrćila sam guzu na gore i više raširio noge u želji za jači užitak.

Okrenula sam se na leđa, Cane me je mazao uljem po stomaku, sisama i nabreklim bradavicama. Zatvorila sam oči i uživala. Želela sam dodire, savila sam noge u kolenima i raširila ih… koliko god sam mogla, do kraja. Nadraživao je moj nabrekli klitoris, a drugom rukom je onako između prstiju dražio moje bradavice. Ne znam koliko je to trajalo, ali bilo mi je neopisivo lepo.

Gotovo!

Ne, dodirivanje nije bilo gotovo – samo je preraslo u nešto što sam u tom trenutku toooliko želela.

Cane je krenuo da me poljubi i onda stao, rešila sam ja da uzmem stvar u svoje ruke. Bukvalno tako – stvar u svoje ruke.

Zavukla sam prstiće na dno njegovih leđa, pa laganim klizećim pokretima, između guzova, masirajući čmarić stigla do onog mesta između. Tu sam se zadržala. Masirala sam taj brežuljak i videla kako se ježi. Mnogo mu se digao.

Bio je krut i nabrekao i za razliku od svog sina, imao je čime da se pohvali. U stvari sam uvek i volela penise tih starijih muškaraca. Onako malo deblji, čvrst i iskusan, ništa bolje.

Napravila sam veliki otvor od usta i želela da ga progutam. Kliznim pokretima jezikom sam golicala njegov glavić. Obožavao je to, videlo se. Poljubila sam ga u glavić, pa malo usisala kožicu pa opet isto. Pljunula sam na kurac njegov i izbalavila ga… sisala sam ga gore dole dok nije poludeo.

Okrenuo me je agresivno i brzinom svetlosti gurnuo svoj alat u moju malu usku rupicu. Zaječala sam jer mi se toliko dopalo, a ona plažica dvorišna oko bazena bila je pravo mesto za to. Škripala nam je koža kako smo se trljali goli.

Jebao me je jako i bilo je strava. Njegov veliki kurac ulazio je u moju pećinu kao stvoren za nju, želela sam ga u sebi. Želela sam da me jebe kao životinja. Vrištali smo oboje sad.

Izvadio ga je isto tako brzo i svršio po mojim leđima. Razmazala sam se rukama pa skočila u bazen. Ušao je za mnom. Njegovi sokovi rastvarali su se oko nas u bazenu a mi smo počeli još bolji seks.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt