“Dobio sam nezaboravan poklon za rođendan” – Ispovesti
Ispovesti

“Dobio sam nezaboravan poklon za rođendan”

Izdajem stan dvema devojkama iz unutrasnjosti vec tri godine, pre iznajmljivanje stana postavio sam tajne kamere u celom stanu. Imao sam nadzor nad tim devojkama, znao sam sve, sta rade, gde idu, koga dovode u stan a u javnost glume finocu.

Iz istog su mesta, znaju se od malena, pa sam im zato izdao. Pre neki dan zove me jedna od njih dve da dodjem u stan, curi ves masina. Ja otisao da vidim, kad nje dve u donjem vesu, sa tortom na sred stola. Kako su (sa)znale da mi je taj dan rodjendan, nemam pojma.

Nisam ni jednoj od nje dve rekao, za ove tri godine. Torti nisam odolio, a nisam i njima, obe sam bacio preko kreveta i navalio na cure, bilo je nezaboravno iskustvo za moj rođendan.

BONUS ISPOVEST:

“Mama mi je predložila na nađem nešto sa strane”

Ljubavnik ima lek za moj brak! Imam 37 godina, 3 sina, muža i LJUBAVNIKA. Prije 5 godina moja mama mi je predložila da sebi nađem NEŠTO SA STRANE da se malo opustim, jer sam tih dana bila baš pod stresom. Muž mi je terenski radnik, po 6 mjeseci ne dolazi iz Rusije, ganja karijeru, novac… želi kuće, vikendice, stanove i ja sam mu bila na nekom mjestu u životu. Jednostavno sa 32 godine koliko sam tad imala bilo je očigledno da mi fali da me neko svakodnevno zadovoljava, čini sretnom, što je moja mama i primjetila. Uvijek sam izgeldala TOP i nije mi dugo trebalo da nađem sebi pravi komad PILETINE. Ja 32, a on 24 godine, košarkaš… uh kako me je usrećio, pretvorio me u sasvim drugu osobu, sretnu i ispunjenu.

Ovo ispunjenu shvatite bukvalno, bili smo neoprezni i ostala sam trudna. Neviđen problem jer muža tada kući nije bilo 4 mjeseca, razmišljala sam da abortiram, ali sam se plašila. Kada je muž došao iz Rusije bila sam u drugom mjesecu trudnoće, noćima nisam spavala, nisam znala šta da radim, a onda mi je moja mama rekla da prikrivam trudnoću iduća dva mjeseca koliko je moj muž trebao da bude kod kuće. Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti rodila sam sokro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dijete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i upisati mog sina u knjigu rođenih.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt