“Dok smo čekali na graničnom prelazu, dečko i ja smo se zabavili” – Ispovesti
Ispovesti

“Dok smo čekali na graničnom prelazu, dečko i ja smo se zabavili”

Gutala sam na granici prelaza… Putovala sam sa deckom na more, ali kada smo stigli na granicni prelaz bila je prevelika guzva i veoma sporo je kolona napredovala.

Cekali smo nekih sat vremena i bilo nam je veoma dosadno, a zatim mi je palo na pamet da uradim nesto sto nisam nikada do sada uradila, otvorila sam mu slic na pantalonama izvadila mu ga napolje i pocela prvo rucno da ga zadovoljavam, smejali smo se u istom trenutku a zatim sam se odlucila na veliki korak savila sam se i stavila ga u usta i to mi se izuzetno dopalo.

Gutala sam ga jos sat vremena, a zatim on je hteo da mi zavrsi u usta ali ja nisam htela to pa sam se izmakla a on je zavrsio po volanu i na sebi, smejali smo se kao ludi nakon toga i ubrzo prosli granicu i nastavili putovanje.


BONUS ISPOVEST:

“Uhvatili su mene i muža kako se u bioskopu mazimo”

Suprug i ja smo aktivni na krevetu, podu, kuhinji…, makar tri puta nedeljno, ali u poslednje vreme i značajno češće. On ima 46, a ja 42 godine, a kada smo bili mlađi bili smo i mnogo otvoreniji po pitanju intime, isprobavali smo različite igračke i snimali se. Sada to više ne radimo, ali i dalje imamo crte egzibicionizma koje pokušavamo da sakrijemo.

Kad god odemo u bioskop, ne skidamo ruke jedno sa drugog, ali nedavno smo baš prešli granicu kada smo uspeli da zadovoljimo jedno drugo rukama i oboje doživimo or..zam. Naglašavam da u sali nikad nema sasvim male dece.

Uz to, u bioskop idemo u ranim popodnevnim satima, pa i nema gužve niti ikog oko nas. Uživamo u takvim stvarima, ali nedavno su nas u tome uhvatili, i stvar je uspela da dođe i do policije.

Oboje radimo poslove sa osetljivim socijalnim grupama, pa nam svaki prekršaj i kršenje zakona znači otkaz. Moj muž nije zabrinut, ali ja jesam – piše žena i moli za savete na forumu, ali umesto toga, dobila je niz pogrdnih epiteta.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt