Okrenula sam situaciju u svoju korist – Ispovesti
Ispovesti

Okrenula sam situaciju u svoju korist

Diplomirana sam pravnica i nisam željela da radim svašta, mada mi zbog toga muž i svekrva mnogo prigovaraju i kažu da sam neradnik.

Međutim morala sam nakon svih ovih godina popustiti i danas sam počela da se obučavam za rad u jednoj poslovnici igara na sreću. Mislim posao ispod svakog nivo, ali jednostavno sam morala pristati da radim taj posao.

Oko podne je došao šef svih poslovnica u gradi i rekao mi da treba da pođem sa njim na detaljne razvovore. Nisam mogla ni da pretpostavim o čemo je ustvari riječ, krenula sam sa njim, a ubrzo smo stigli pred jednu stambenu zgradu. Rekao mi je da je tu stan i ako sam stvarno zainteresovana za posao da moram sa njim da se malo družim u tom stanu.

Spustio je svoju ruku na moje koljeno, a ja sam tada u sekundi skontala kako da cijelu situaciju okrenem u svoju korist, ipak sam ja diplomirala pravo i to na drzavnom fakultetu.

Rekla sam mu da sam diplomirana pravnica i ako mi može obezbijediti posao na tom nivou obrazovanja, da ću bez problema da sa njim odem u taj famozni stan i to ne jedanput, već koliko god puta to zaželi.

Related Articles

Rekao mi je da nije nikakav problem jer uskoro baš treba da prime jednog pravnika, ali da do tada treba da radim u poslovnici. Proveli smo sat, sat i pol u tom stanu, odnos, kao i svaki drugi odnos koji sam do sada imala u životu. tačnje nije, jer ovaj će mi obezbijediti dugo očekivani posao u struci, a i dobila sam 10 eura da se počastim.

Čudni su ti putevi sudbine.

BONUS:

Seks za koji bi bilo bolje da se nije dogodio. Dogodio se i vama, priznajte, baram jednom

1. Seks kojim častite vi. Iliti seks s frajerom koji se, ni najmanje, ni na sekundu nije pretvarao da je nešto što nije. Jasno vam je dao do znanja da s njim možete pričati jedino o teretani i proteinima, da na posao svaki dan ide u reklamnoj majici od Heinekena i da nema poštovanja prema ženama, budući da je vašu prijateljicu zapamtio kao ‘onu debelu’. No svejedno ste spavali s njim!

2. Palimo se jedno na drugo već dvije godine pa daj da to napokon riješimo. Posljedica ovakvog seksa je jedan od najbezveznijih orgazama u životu koji se zapravo pretvara u oslobađanje od pritiska da biste se trebali poseksati i podsjetnik zašto to niste učinili ranije. Zato jer si zapravo jednostavno niste… nešto…

3. Prije si mi bio taaako seksi. Seks s frajerom s kojim je postojala kemija tamo nekad kada ste oboje imali 16 i kada ste oboje imali manjak samosvijesti i samopouzdanja da od toga napravite nešto. Najčešće ovakav seks bude miljama daleko od očekivanja jer ni vi ni on više jednostavno niste iste osobe.

4. Seks s kolegom s posla. Velika je vjerojatnost da će se dogoditi nakon nekog domjenka ili večere izvan radnog mjesta, na mjestu koje će vam se činiti super zanimljivo i seksi. Sami sebe ćete uvjeravati kako vam sutradan neće biti čudno vidjeti ga na poslu, no zapravo vam radno mjesto više nikada nije isto.

5. Činio se kao tako dobar dečko sve dok nismo došli do kreveta. Frajer koji je toliko simpatičan i drag da mu jednostavno ne možete odoljeti, i onda dođete do kreveta i shvatite kako je i u krevetu jednako drag, ali na potpuno pogrešan način. On je dobrica, da, ali daleko je to od seksa o kakvom maštate i kakav zaslužujete.

6. Želio sam da to ne bude samo seks seks. Ali vi nažalost jeste. I onda se zatičete u malčice nezgodnoj situaciji kada biste vi voljeli da on otiđe iz vašeg stana, a on naručuje dostavu, planirajući još malo druženja, i maženja, i dogovaranja za sutra, i za vikend, i…

7. Jao, ja sam mislila da ovo neće biti samo seks. Bilo vam je divno, seks je bio odličan, a onda je on izjavio kako je skroz bezveze što žene misle da seks mora nešto značiti. Vi ćete se nasmijati i kimnuti glavom plačući od muke u sebi. Jer ste stvarno željeli nešto više…

8. Neću svršiti, zar ne? On se trudi, vi se trudite, no iskreno, sve i da se pomognete rukom i tko zna čime još, teško da biste svršili. Nije ničija krivica, nije nikakav bed, samo je malčice grehota.

9. Ovo se upravo pretvorilo u seks u onim danima. Nakon čega je uslijedila vaša šokirana reakcija ‘Nije mi jasno otkud sad??!!’, iako vam je vaša aplikacija na mobitelu jasno dala do znanja da ju možete očekivati. Baš tog dana!

10. Što ti zapravo želiš?! Frajer vam se jako sviđa, došli ste do stana, no po razini njegovog entuzijazma čini vam se kako je sve što on želi oralni seks. Vama, naravno, nije jasno čemu sav trud zbog pušenja. Je li doista vrijedno?!!

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt