RAZBIJAČINA NA PLAŽI: Jahala me, grčila se a iz nje su samo cureli sokići – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

RAZBIJAČINA NA PLAŽI: Jahala me, grčila se a iz nje su samo cureli sokići

– Osim šta izgledaš kao da nisi s ovoga sveta imaš i dobar ukus za knjige.

Na moment se trznula jer me nije očekivala, ali brzo se smirila.

– Izvini, ako ti je neprijatno ja ću otići.

– Nema potrebe – rekla je.- Slobodno mi se pridruži.

Saznao sam da je iz obližnjeg grada ali da voli da dođe u ovaj mir, da bude sama i da čita knjige. Dan je bio vruć i s jako malo vetra pa sam predložio da odemo da se okupamo. Krenuo sam prema moru ali me zaustavila i rekla:

– Ne može tako, i ti mora da se skineš.

Kurac mi je bio sve krući. Zastala je u jednom mometnu i samo me pitala:

– Da li me možeš držati ako se primim za tebe a da ne potonemo?

– Naravno – rekao sam.

Doplivala mi je iza leđa i stavila mi levu ruku na rame. Žmarci su mi prošli kroz kičmu. Desnom rukom je zgrabila nabrekli kurac i počela je da ga nateže. Istovremenu me grizla za uvo i leđa. Nisam dugo izdržao i eksplodirao sam jedva nas održavajući iznad površine. Nasmejala se.

– Dođi sad je red na tebi – pozvala me.

Otplivali smo do obale i ja sam legao na leđa u plićaku. Popela se na mene i sela mi na grudi.

– Hajde – rekla je i približila mokri crveni grm mojim ustima.

Sa zadovoljstvom sam zaroni u njega i upijao svaku kapljicu ukusa. Probio sam se do klitorisa i lagano sam počeo da ga provociram jezikom. Postepeno sam išao sve brže oko njega kružnim pokretima povremeno zabijajući jezik duboko u njenu pičku. Počela je da stenje. Ja sam ponovo bio krut kao pajser. Rukama sam zgrabio njene sise i borio se da dođem do daha dok sam ispijao kombinaciju njenih sokova i slanog mora. Počela je da se izvija od užitka unazad i zgrabila me za kurac pa je počela da se trese i grči.

– Nemoj da staješ – vikala je.

Brzo se ustala, namestila se na moj tvrdi nabrekli kurac i pokušala da sedne. Nije išlo, morala je polako dok njena uska pička nije progutala i zadnji centimetar moje kurčine. Nabijala se na kurac sve brže i brže. Kamenčići su mi se zabijali u leđa ali nije bilo bitno jer je to bio najbolji seks u mom životu. Svršila je nekoliko puta za redom i kada je već posustala rekao sam joj da ću i ja da uskoro da svršim.

– Možeš u mene, na pilulama sam.

Svršio sam duboko u njoj, a ona je nastavila da me jaše dok nije isterala i zadnju kap. Nagnula se nad mene onako zadihana i krenula da me ljubi.

NAKON PAR MINUTA USTALA JE S MOG KURCA A TOPLA SPERMA JE KRENULA DA CURI IZ PIČKE U MORE I PO NJENOM CRVENOM BUSENU

Gledao sam je kako se pere i pomislio ne znam odakle mi više snage ali sad bi mogao opet da je jebem. Izašli smo na obalu već je bilo skoro osam časova. Pitala je gde sam uzeo apartman i rekao sam nigde.

– Možeš da prespavaš kod mene, živim sama.

Nakon pola sata krenuli smo kod nje. Dovezli smo se do njenog stana. Bacili smo se pod tuš i seli na terasu. Večerali smo, pili vino i gledali more na kojem su se videle lampe brodova. Stan beše na zadnjem spratu zgrade. Terasa beše prostran i na njega je stao sto sa stolicama i kauč. Komšije nisu mogle da nas vide pa smo sedeli goli na kauču i pričali o svemu. Pričali smo o svojim iskustvima i neostvarenim željama, šta bi hteli da probamo u seksu… Vreme je brzo proletelo i već je bila ponoć. Lagano sam već, što od umora što od vina, bio spreman za spavanje.

– Idem u WC – rekala je.

Vratila se nakon pet minuta s nečim u ruci, ali u mraku nisam mogao prepoznati šta je. Bacila se meni u krilo. Kosa joj je sada već bila suva i poprimila je savršenu grmoliko kovrdžavu formu. Zavukao sam joj ruku u kosu i rekao joj:

– Ne znam šta me više izluđuje, tvoja kosa ili tvoj grm među nogama.

Nasmejala se i lagano raširila noge. Igrao sam se s njenim dugim stidnim dlakama. Predložio sam joj da odemo da spavamo.

– Meni se ne spava, baš sam mislila da isprobamo nešto – prozborila je onako polupijana.

Nagnula se po ono što je donela i gurnula mi u ruku.

– Sećaš li se o našeg razgovora od pre pola sata?

Previous page 1 2 3Next page
Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt