RAZBIJAČINA NA PLAŽI: Jahala me, grčila se a iz nje su samo cureli sokići – Ispovesti
Ispovesti

RAZBIJAČINA NA PLAŽI: Jahala me, grčila se a iz nje su samo cureli sokići

Kako godine prolaze čovek počinje da shvata da ništa i nikoga ne treba da čeka. Mene za putovanje nikad ne treba dva puta da se nagovara, ali moji drugovi su počeli da matore te im se ne da dugo da se voze, te nemaju kome da ostave decu, te im se ne da da prespavaju napolju ili u kolima.

Tako sedim ja pre neke tri godine sa drugom i pijemo pivo. Bio je to početak avgusta, petak popodne i bilo je sparno i vruće. Nakon neuspelog nagovaranja da odemo na subotu i nedelju na more razišli smo se oko 10 časova uveče i krenuli svaki u svoj stan. Ušao sam u stan u kojem se od sparine nije dalo živeti. Sednem na terasu, beše to jedan od onih trenutaka kada sam želeo da sam pušač i da pripalim cigaru, ali samo sam sedeo i gledao u mrak. Rekao sam sam sebi ko ga jebe jednom se živi. Ustao sam se, uzeo par komada odeće koji su bili nadohvat ruke, ladan sok iz fiždera, pasoš i ključ od auta i izleteo iz stana.

Nakon par minuta već sam u autu sedeo i krenuo na more. Voleo bi da je neko samnom ali šta je tu je. Pojačao sam muziku, iz zvučnika je zatreštala 442, a ja sam dodao gas. Nakon duge vožnje oku 11 časova sam stigao u jedno malo mesto u Crnoj Gori. Ostavio sam kola u hladovini i krenuo na dobro poznato mesto usred guste borove šume. Tu sam kao dete znao da dođem s majkom i ocem i da uživam u miru i tišini. Na moje opšte zadovoljstvo nije bilo nikoga u mojoj uvali. Svukao sam sve sa sebe i otišao u more.

Nakon dobrih sat vremena izašao sam, legao ispod prvog bora i zaspao. Oko pet časova popodne probudilo me šuškanje. Pomislio sam ko sad dolazi da me ometa, ali u pola misli sam zastao jer sam ugledao nju. Bila je gotovo identična kao idealna žena koju sam zamislio. Bila je prilično visoka, rekao bi nešto manje od 1,80 metara. Bila je svetle puti i imala je duge vitke noge koje su krasile duga uska stopala. Guza joj je bila kao iz filmova, savršeno utegnuta i zaobljena. Sise su bile jaka trojka

MALO JE BILA MRŠAVA ZA MOJ UKUS, ALI JE IMALA DIVLJI, NESPUTANU KOVRDŽAVU CRVENU KOSU. I TO JEDNA OD RETKIH PRIRODNIH CRVENOKOSIH ČINILO SE

Smestila se na stenu uz samo more. Namazala se uljem za sunčanje, a vetar je miris kokosa doneo do mene. Siguran sam da me ne vidi zbog grma jer se ponaša kao da nikog nema. Pomislio sam, nadam se da voli da se kupa gola. Na samu pomisao kurac mi se ukrutio i mislim da sam mogao stenu da polupam s njim. Na moje opšte razočaranje skinula se i u jednodelnom kostimu otišla da se kupa. Pomalo razočaran legao sam i proverio fudbalske rezultate na mobilnom telefonu. Nakon 10-ak minuta izašla je iz mora i stala na stenu.

Pogledala je oko sebe, i u mom smeru je pogledala, ali me očigledno nije videla jer pogled nije zaustavila. U tom času počela je da skida naramenice i pustila je svoje predivne sise na slobodu. Bile su savršene. Stajale su čvrsto s povećom bradavicom na vrhu koja je strčala od hladnog mora. Očigledno je bilo da voli da se sunča ponekad gola jer su se ocrtavale linije dvodelnog kostima i grudi su bile nešto svetlije od ostatka tela. Zavodljivo je namazala sise uljem i sela da se sunča. Ja sam nesvesno već počeo da ga lagano natežem.

U tom momentu skinula je kostim do kraja, a kada je legla na leđa imao sam šta i da vidim. Imala je najleši busen koji sam video uživo i beše crven. Pomislim u sebi konačno prava cvenokosa, probaću da joj uletim pa makar mi zadnje bilo. Nikako nisam mogao da se rešim erekcije pa sam ga odlučio da izdrkam da splasnu tenzije. Vrlo brzo sam svršio i pošpricao okolnu travu. Obrisao sam se, navukao gaće i krenuo prema njoj. Prišao sam joj polako, ona se sunčala i čitala knjigu. Na moment sam oko skinuo s nje i pogledao naslov knjige. Čitala je “Stranca”. Lagano sam se nakašljao i rekao kroz smeh:

1 2 3Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt