Gde mu je pamet bila? Devojka mu tražila da koriste ZAŠTITU, ali ovo nikako nije očekivala – Ispovesti
Lifestyle

Gde mu je pamet bila? Devojka mu tražila da koriste ZAŠTITU, ali ovo nikako nije očekivala

Može li bizarnije?

Siguran se*s bi uvek trebalo da bude na prvom mestu.

Najsigurnija opcija je definitivno kondom, jer sprečava neželjenu trudnoću i najbitnije – do 99 odsto prenošenje polnih bolesti.

Postoje i druge opcije, ali nisu sve podjednako dobre u zaštiti.

Ovako nešto je iskusila i jedna devojka koja je svoje bizarno iskustvo podelila na Redditu.

Kako kaže, bila je u vezi sa momkom koji joj se dugo dopadao, ali nije želela da odmah spavaju. Nakon nekog vremena, kada je mislila da je spremna, otišli su nakon jedne zabave u njegov stan, gde su se opustili i rešili da pređu u akciju.

Ipak, kako kaže, insistirala je da koriste zaštitu. Momak je rekao da nema problema i da je i sam zagovornik sigurnog seksa. Oboje su bili pripiti, ali sve vreme je osećala da nešto nije kako treba. Bilo joj je veoma neprijatno, čudno i bolno, iako se seks kratko trajao. Sve do momenta kada je moak doživeo orgazam, a ona videla o čemu je zapravo reč.

Naime, on je oko svog penisa obmotao deo čaršafa, te je to objasnilo neprijatan osećaj. Na sve to, kada ga je devojka šokirano pitala zašto je uradio tako nešto, momak je ležerno objasnio da ga je tako njegov otac naučio i da nikada do tada nije imao problema.

Devojka se obratila Reddit zajednici u panici, ne samo što ne zna da li treba da popije tabletu za dan posle nego i da li bi trebalo da se testira na polne bolesti.

Jedno je sigurno – za takav način zaštite još niko nije čuo. “Da li je moguće da u 21. veku, uz svo znanje i informacije sa interneta neko bude toliko glup?”, samo je jedan od komemtara. Većina je takođe smatrala da devojka mora što pre da ode kod ginekologa, a da momka “šutne”.

Šta vi kažete? Šta biste uradili na njenom mestu?

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt