ISPOVEST: Ne znam kako da urazumim kćerku – Ispovesti
Uncategorized

ISPOVEST: Ne znam kako da urazumim kćerku

Moja maloljetna kćerka je sa muškarcem od 38 godina. Saznala sam to danas i na mjestu se onesvijetila. Ja imama 37, čak je i od mene stariji. GROZNO.

Kada mi je to prijatlejica rekla prvo nisam vjerovala, a onda mi jepokazala fotografije na kojim su moja kćerka i TAJ “momak” u parku. Tad sam doživjela nervni slom. Napustila sam i radno mjesto i odmah kući otišla.

Kada sam je pitala jeli istina što mi je prijateljica rekla za nju ona je onako drsko rekla da je istina i da će se za njega udati čim napuni 18. Zaprijetila sam joj da ću ga tužiti zbog toga što jeo na još uvijek maloljetna, ali moja kćerka mi je tada uzvratila da će sebi oduzeti život ako se budem usprotivila.


BONUS ISPOVEST:

“Baba mi je uvik govorila da cura ne treba tražit momka, nego će on naći nju.

Sidim jedan dan ispred kuće, jer sam prethodno mela, pa sila na zid odmorit. Figuram ka da me je neko izbacio iz veš mašine. Zavezana kosa, bez trunke šminke, u širokim bratovim kratkim gaćama i majici na spaline. Ide neki auto, staje kraj mene, otvara prozor i pita me gdje je kuća od mog susjeda, koji ima privatnu ambulantu u kući.

Ja se zablenila, zbunjena, momak ka iz filmova! Kažen mu, on se zahvali, ode. Istu večer mi dolazi poruka na mob da mi zahvaljuje. Ne moram vam kazivat koje vrištanje je bilo i nevjerica. Danas, nakon godinu i po veze, zaprosio me. Baba je imala pravo!”

(novi.ba)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt