"Razmišljam o razvodu, dugo smo zajedno i nemamo djece..." – Ispovesti
Ispovesti

“Razmišljam o razvodu, dugo smo zajedno i nemamo djece…”

“Razmišljam o razvodu. Dugo smo zajedno, nemamo djece jer njemu nikad “nije pravo vrijeme”. Niti dom niti odlazak preko.

Cijelu mladost spiskah u sjedenju kraj njega. Da ja ne uzimam stvari u svoje ruke ne bismo uradili više od pola stvari do sada.

Stalno ga ja guram u svemu. Vrlo je pasivan.

Jutros ga gledam kako sjedi već sat vremena i blene u telefon. Ja kad ustanem spremim nam doručak, vježbam, sredim stan. Osjećam i da sam sama tromija u njegovom prisustvu, kao da imam teret vezan oko nogu…”


BONUS ISPOVEST:

Moj dečko je skrenuo s pamet, tražio je nešto što nisam zamišljala. U toku odnosa predlozio mi da probam sa drugim muškarcem da on bude prisutan obožava da me gleda kako to radim. Nedugo me je zaprosio, svadba nam je u septembru a on me uporno moli i ispoljava to kao želju najveću.

Zar je moguće da me voli a da to traži od mene.Jednu noć mi je prekipjelo moljakanje pa sam pristala, otišli smo u jedan noćni klub i nahvatala sam momka, još jednog perverznjaka koji je pristao da ga moj dečko posmatra.Krenuli smo u akciju, mislila sam u sebi da će momak svakog momenta nas prekinuti, ali nije, išli smo do kraja i osjećaj je bio fenomenalan, htio nam se momak pridružiti, ali nisam mu dozvolila, rekla sam, sad sjedi i gledaj.

Problem je što ja sada ne želim udaju s njim, probala sam drugačije, dobila bolje, sam je sebi kriv.

(novi.ba)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt