Muž objavio neobičan “oglas” za TROJKU: "Kako da nađem ljubavnika za svoju ŽENU"? – Ispovesti
Zanimljivosti

Muž objavio neobičan “oglas” za TROJKU: “Kako da nađem ljubavnika za svoju ŽENU”?

Treba im neko kome mogu da veruju…

Nema ničeg neobičnog u tome da zatražite savet onda kada ne znate šta da radite.

Nije čak ni čudno da ga zatražite javno, preko interneta.

Ali jeste malo neobično kada zatražite savet kako da svojoj ženi nađete ljubavnika.

Možda nije najčudnija stvar na svetu, ali je neuobičajena i nesvakidašnja.

Jedan čovek se obratio Pameli Stivenson Konoli, psihoterapeutkinji koja je specijalizovana za seksualnost i sekualne poremećaje.

On je napisao da su on i njegova supruga 40 godina u braku, da se jako vole i da još uvek imaju aktivan seksualni život.

“Razgovarali smo o tome da ona povremeno bude i sa drugim seksualnim partnerom”, napisao je ovaj penzioner.

“Nijedno od nas ne odobrava online traženje partnera, jer mislimo da nije sigurno. Šta predlažete, kako da nađemo “prijatelja sa povlasticama” kome bi mogli da verujemo?, upitao je čovek i dodao da imaju odraslu decu koja žive daleko, tako da nemaju strah od toga da li će neko saznati.

Prema rečima psihologa, u ovakvim situacijama je ključno poverenje, jer nije lako pronaći nekoga kome bi mogli da poverimo bilo koji aspekt života – finansije, ili situaciju u kući, pa će tako, verovatno, biti teško i kada je u pitanju seks van braka, sa nekim trećim.

“Prvo što morate da uradite jeste da sa suprugom detaljno raspravite kako bi tačno trebalo da izgleda taj vaš “sporazum”. Da li je i vama i njoj u redu da ta treća osoba bude neko ko živi i kreće se gde i vas dvoje, da li biste uopšte reskirali i doveli u kuću tako nekoga, ili bi bilo bolje da se sa njim negde drugde nalazite. Da li bi se vaša supruga sa tom osobom našla sama, ili biste i vi bili prisutni, koje granice treba postaviti…”, odgovorila je Konoli i dodala da mnogi neće ni priznati da su ljubomorni.

“Iako možda mislite da neće doći do ljubomore, kako biste rešili ukoliko do nje ipak dođe? Da li biste radije da podeli sa vama sve detalje, ili da ih zadrži za sebe?”, upitala je psihoterapeutkinja.

Naglasila je da je za ovo neophodan transparentan pristanak svih uključenih i posavetovala ga da pretraže klub svingera, jer će tamo najlakše naći nekoga kome je već prijatno u ovakvoj vrsti veze.

Takođe je upozorila i da budu spremni na neočekivana dešavanja i osećanja.

Izvor: Objektiv.rs, Guardian

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt