ISPOVEST: “Prevarila sam dečka sa njegovim rođakom” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Prevarila sam dečka sa njegovim rođakom”

Rođak mog dečka bio mi je drag onda sam mu poklonila poštovanje i telo…Pre par dana dečko me je pozvao kući na roštilj gde su bili njegovi bližnji, među kojima je i njegov brat od strica.

To je lik koji mi je bio veoma drag. Naime, sa dečkom sam već godinu i po dana u vezi, svi navaljuju na njega i mene da se uzimamo, ali tog dana njegov brat je popio i počeo da me merka i ja sam njega gledala i oblizivala usne, gledala ga sa nekulturom odjednom sam izgubila mozak i poštovanje prema svom dečku.

Otišla sam u toaletu nakon kratkog vremena na vratim ugledala sam NJEGA, rođaka mog dečka, uhvatila sam ga za majicu i uvukla unutra u toaletu zatim sam spustila ruku na njegovu stvarčicu a pritom sam se žvalavila sa njim… Rekla sam “ostaćemo u kontaktu” onda sam izašla iz toaleta da ne posumnjaju u nas.

Nisam samo ja prevarila, i on je prevario devojku.


BONUS ISPOVEST:

Devojku varam sa njenom mamom

Već mesec dana imam odnose s majkom svoje devojke. Znam da ne bih smeo, sli volim mil*are. Moja devojka je predivna, slatka i plava i zajedno smo šest meseci. Njena mama je razvedena i već je nekoliko meseci u Škotskoj, gde pomaže svojoj starijoj ćerki oko bebe, tako da sam je upoznao tek nedavno za njen rođendan.

Devojka joj je priredila iznenađenje kod kuće. Bilo je to fantastično popodne i svi su se složili da je bila jedna od boljih zabava ikad”. Njena mama je izgledala zanosno u majici sa spuštenim ramenima i kratkoj suknji. Moja devojka ima 22, a mama 42, ali izgledaju kao sestre. Meni su 24 godine. Žena je sve vreme flertovala sa mnom i govorila svima kako je njena ćerka srećnica što ima takvog frajera za dečka.

Kad god bih joj uhvatio pogled, gledala je u mene i smeškala mi se, pa mi je poslala poljubac. Moja devojka ima svoj stan, ali tada smo prespavali kod njene mame. Kada je moja devojka otišla u krevet, njena majka i ja smo ostali da razgovaramo s njenom tetkom, koja je potom otišla, a nas dvoje smo ostali sami. Frapirao sam se kad je ona odjednom došla do mene i sela mi u krilo, pa je počela da se igra s mojom kosom.

Bila je toliko privlačna. Na..io sam se i počeli smo da se ljubimo, a posle smo imali i odnos. Kakva je to noć bila! Sada mi ona šalje poruke svaki dan i nalazimo se kad god moja devojka radi kasne smene Nijedno od nas ne želi da povredi devojku, ali mi samo želimo da nastavimo da imamo se*s. Ona kaže da sam najbolji ljubavnik kog je imala, a ja moram priznati da me ona jako pali i volim da osetim njenu prisutnost.

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU >>>> DRUZENJE ISPOVESTI

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt