ISPOVEST: "Moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo”

Radim kao privatna maserka. Završila sam medicinsku školu. Odlazim na adrese mušterija po njihovom pozivu. Obično su to starije osobe, ali zna biti i mlađih.

Danas sam dobila poziv i kada sam se pojavila dočekao me muškarac srednjih godina 35- 40, nije bio stariji. Otišli smo do sobe i krenula sam raditi svoj posao, masirala sam mu leđa nakih 20-ak minuta, a onda se okrenuo.

Međutim, par trenutaka kasnije on je svukao peškira kojim je bio prekriven. Zamolila sam ga da se pokrije, a on mi je tada rekao da je spreman da mi da bonusa 100 eura da se sa mnom ONO blam me i reći.

Odbila sam ga, krenula da pakujem stvari, a on mi je tada prišao i u rukama držao 500 eura. Bila sam zbunjena, ljubicasta što bi mnogi rekli, moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo, ni sama ne znam kako, ali pružila sam ruku da ih uzmem.


BONUS ISPOVEST:

“Na putu iz restorana zaustavimo se na jednom mjestu”

Tad smo bili mladi, pred publikom žena i ja. Par godina u braku samo. Vraćali smo se iz nekog restorana, polupijani, ona više jer sam ja vozio. Mini suknjica, gole nogice pored mene. Ne žurimo kući. Skrenem s puta na sporedni put. Drugi auto parkiran u mraku, istih namera. Nama smešno.

Njoj naročito sa istom namerom su tu. Oborim sedišta, skinem sebe pa nju do gaćica i brusa. Ona polupijana odmah prihvati igru. Namerno ne želim da je skinem. Bili smo dovoljno udaljeni od drugih kola da se ne vidimo u kolima. Otvorim svoja vrata, ona me gleda čudno. Izađem, potpuno go, obiđem oko kola i otvorim njena vrata. Uhvatim je za ruku i ona izađe iz kola u crnom brusu i gaćicama. Smešno joj. Susedna kola su dovoljno blizu i oni unutra mogu lepo da nas vide. Žena prihvati igru odmah, ljubimo se i mazimo, polako joj skinem brus i gaćice. Sve prihvata. Zna da nas oni iz kola gledaju.

Natrtim je na haubu tako da joj lice bude okrenuto prema drugim kolima, da joj vide lice, uguram joj ga ot.ozadi. Njeno glasno “uuuggghhhhhhh”. Kao da nikog nema ispred nas, poptuno se predala, meša lagano zadnjicom, duga kosa joj se raščupala, nabijam joj ga snažno, ne može da izdrži, glasno mokrila “aaaaggghhhhhhh”. Kod mene je potrajalo jer ne mogu brzo zbog alkohola, izvadim ga i isp.skam je po leđima, ona mirna, natrćena preko haube, okrene se g.la, ode dovrata, uzme maramice i onako g.la, obriše leđa. Uđemo u kola, obučemo se. Smejemo se. Susedna kola se nisu pomerila.

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU >>>> DAME ZA DRUŽENJE

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt