VOLIM KADA JE MUŠKARAC MOKAR, USRED TROJKE SAM SHVATILA I OVO: Pored vlažnosti vrlo je važna još 1 STVAR! – Ispovesti
Lifestyle

VOLIM KADA JE MUŠKARAC MOKAR, USRED TROJKE SAM SHVATILA I OVO: Pored vlažnosti vrlo je važna još 1 STVAR!

Ne voli jutarnji seks…

Megan Barton-Henson je britanska rijaliti zvezda. Sada je progovorila o svojim seksualnim navikama i rekla na šta ne pristaje u krevetu.

“Ne volim jutarnji seks, jer mislim da tada izgledam najgore i moram da trčim u kupatilo da operem zube. Sve i da mi je Tom Hardi u krevetu ne bih pristala na jutarnji seks”, rekla je.

Međutim, brzo se predomislila: “Okej, lažem. Da je on u pitanju, ubacila bih u usta bombonicu za osvežavanje daha i nadala se najboljem.”

A onda je otkrila da voli da iznenadi partnera nakon tuširanja: “Mislim da žene i muškarci izgledaju seksi kada su mokri, pa sam u stilu: Trebaće ti još jedno tuširanje kad budem završila sa tobom.”

Takođe je priznala i da je tokom karijere striptizete otkrila da muškarci u krevetu, osim lepog donjeg veša, takođe, vole i štikle. U krevetu podržava igranje uloga, a kaže i da je sama izigravala seksi učiteljicu.

Megan je ambasadorka jedne kompanije koja proizvodi seksualne igračke i svojim delovanjem podstiče žene na to da više pažnje posvete seksualnom užitku.

“Oduvek sam bila veoma otvorena kada je seks u pitanju. O tome sam otvoreno razgovarala i sa mamom. Sećam se da sam, dok sam nosila protezu, pitala da li mogu da radim “one stvari” sa momcima uprkos tome. Rekla mi je da mogu, ali da joj obećam da ću čekati do 16. godine”, prisetila se ova rijaliti zvezda.

Nevinost je izgubila u kući svoje drugarice: “Zadržali smo većinu odeće na sebi i nije bilo ljubljena, a ni predigre”, rekla je i dodala da je prvi orgazam tokom seksa sa partnerom doživela na fakultetu: “Pre toga nisam shvatala čemu tolika buka oko seksa”, kaže.

Kaže da je danas privlače i žene i da je to otkrila nakon što je imala trojku. To se dogodilo kada ju je jedna snimateljka, sa kojom je sarađivala, pozvala u stan sa sobom i svojim dečkom.

“Shvatila sam da me ona više privlači od njenog dečka”, rekla je Megan.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt