AKO PRIMENITE OVAJ SAVET ZA VOĐENJE LJUBAVI, UVEK ĆE VAM SE VRAĆATI U KREVET: Stvar je veoma JEDNOSTAVNA! – Ispovesti
Zanimljivosti

AKO PRIMENITE OVAJ SAVET ZA VOĐENJE LJUBAVI, UVEK ĆE VAM SE VRAĆATI U KREVET: Stvar je veoma JEDNOSTAVNA!

Zapamtite, ne moraju spavaća soba i krevet biti jedina mesta za vođenje ljubavi.

Zašto bi vođenje ljubavi bilo samo dobro kad može biti – odlično! Kvalitet seksa zavisi o brojnim čimbenicima, od raspoloženja i nivoa energije do tehnike i umeća pružanja zadovoljstva drugoj strani.

U ovom tekstu ćemo se pozabaviti momcima i što bi sve trebali da rade ženi da bi se mogli nazvati savršenim ljubavnicima. I ne radi se tu samo o čistoj tehnici, već i o ponašanju prema partnerki pre i nakon seksa.

Dobar ljubavnik zna za čime žena žudi

Kao prvo, dobra komunikacija je važan preduslov za vođenje ljubavi. Razgovarajte otvoreno sa njom o njenim i svojim željama, slušajte je pažljivo i na kraju primenite to u praksi.

Usnama polako istražite njeno telo

Želite li partnerki, a time i sebi, pružiti dobar seks, morate jednom zapamtiti da je samo penetracija tek kap u moru mogućih užitaka.

Ženama treba više stimulacije kako bi se uzbudile i na kraju došle do jakog orgazma pa krenite usnama polako da istražujete njeno telo. Pratite njene reakcije i znaćete šta joj najviše odgovara. Istražite gde su joj erogene zone i tamo se zadržite nešto duže.

Suzdržite se od rutine, to ubija strast

Nešto novo ili nešto probano, ali na, recimo, novoj lokaciji, je nešto što potpiruje strast. Nepredvidivost je ono što će ženu ‘izbaciti iz cipela’ pa budite maštoviti. Nikako nemojte dopustiti da seks postane monoton i predvidiv – želite li dobiti titulu najboljeg ljubavnika.

Zapamtite, ne moraju spavaća soba i krevet biti jedina mesta za vođenje ljubavi. Takođe, razgovarajte s njom o igračkama, koja bi nju razveselila, a koja vas.

Neka seks bude na listi prioriteta

Ovo je posebno važno za parove u dužim vezama koji često znaju da zanemare taj aspekt života pod pritiskom svakodnevnih obaveza. Na primer, isplanirajte romantičnu večeru ili izlazak, kao na početku veze pa je polako zavodite, i potpirujte uzbuđenje u njoj.

Ne oslanjajte se baš uvek na spontanost.

Zavodite je pomalo tokom celog dana

Ako ste na poslu, pošaljite joj seksi poruku jer ćete joj tako dati do znanja da razmišljate o njoj, da vam je stalo i jedva čekate ponovno da je vidite. Zavođenje ne bi smelo da prestane ulaskom u vezu, već lagano da potraje ceo život.

Podstaknite je da zajedno radite ‘zlobne stvari’

Predložite joj da zajedno čitate neki erotski roman naglas, malo jedan malo drugi – to će sigurno probuditi strast i dovesti do odličnog seksa. Ili, pogledajte erotski film zajedno pa razgovarajte šta biste želeli da probate, za čime žudite, šta vam već neko vreme golica maštu…

I na brzaka je ponekad odličan izbor

Brzinski seks je normalan i poželjan deo svake veze, a to itekako dobro znaju momci koji se dobro snalaze u krevetu. Imate li malo vremena, poigrajte se njenim ‘tačkama uzbuđenja’ što će je vrlo brzo uvesti u raspoloženje za intimu na brzaka.

U ovom slučaju pseća poza je odličan izbor.

Odugovlačite sa njenim vrhuncem

To je nešto što će ženu izludeti do kraja i odvesti je do izuzetno snažnog orgazma. Kada vidite da se bliži vrhuncu, usporite tempo ili čak stanite i mirujte neko vreme pa nastavite – i tako nekoliko puta. Verujte ta seansa će joj dugo ostati u pamćenju.

Mazite se nežno nakon seksa

I, važno je zapamtiti da vođenje ljubavi ne prestaje nakon orgazma. Nežno maženje pomaže u održavanju prisnosti i naklonosti, a to su dve vrlo važne stvari kojima treba dati prioritet u bilo kojoj vezi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt