Rasna Ukrajinka "zapalila" Instagram – Ispovesti
Showbiz

Rasna Ukrajinka “zapalila” Instagram

Trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju.

Nedavno je godišnji odmor provodila u Dubrovniku, a ukrajinski model i Instagram senzacija Louisa Khovanski trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju, gdje je za svojih 1,1 miliona vjernih pratitelja snimila niz novih provokativnih fotografija.

View this post on Instagram

I still didn’t find that place where I could feel totally happy and which I could call my HOME. I am traveling little by little and see gorgeous towns, astonishing landscapes but you know, I still hadn’t feeling that it is it, the place where I want to live the rest of my life. Have you found already exactly that place where your soul feels the happiest?🙂 if this is not your home, what is the place where you feel peaceful, safe and happy? . . . #travelphoto #dubrovnik #rovinj #pula #splitcroatia #portraitphotography #croatiatravel #croatia_photography

A post shared by Louisa Khovanski (@louisakhovanski) on

Bujna Louisa pozirala je na krovu kuće samo u crvenom rublju i s maramom na glavi zbog čega su je fanovi od milja prozvali “modernom Crvenkapicom”.

– Još nisam uspjela pronaći to mjesto na kojem bih se osjećala potpuno sretno, koje bih mogla zvati svojim domom i gdje bih poželjela provesti ostatak svog života. Zato putujem, upoznajem prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike… Jeste li vi već pronašli baš to mjesto na kojem se vaša duša osjeća najsretnijom – pitala je 27-godišnja influencerica fanove na Instagramu.

Inače, ova Ukrajinka bavi se i fotografijom, a pokrenula je i vlastiti YouTube kanal.

Iako je povećala grudi, društvene mreže koristi kako bi promovirala pozitivan stav prema ženskom tijelu i slavila žensku ljepotu u svim njezinim oblicima i veličinama.

– Kroz svoj rad ljudima pokušavam objasniti razliku između vulgarnosti i umjetnosti, ta dva pojma nikako se ne mogu i ne smiju trpati u isti koš. Neprestano se borim protiv stigmi i predrasuda, trudim se biti na strani žena koje se možda ne uklapaju u nametnute standarde ljepote – izjavila je nedavno atraktivna Ukrajinka.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt