KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE – Page 6 of 10 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE

Dobio sam turu sa kamionom za nemački grad Siegen, ali na autoputu između Novog Sada i Subotice kamion se pokvario, robu su pretovarili u drugi kamion, moj kamion su odvezli u radionicu, a ja sam se vratio kući. Došao sam pred zgradu oko 23 satii video automobil od Anastasijinog šefa. Popeo sam se gore i polako otključao ulazna vrata stana i odmah sam čuo stenjanje koje je dopiralo iz moje spavaće sobe.

Jedva sam se zadržao na nogama, prišunjao sam se spavaćoj, vrata su bila širom otvorena. Anastasija je bila na sve četiri na našem bračnom krevetu a njen šef ju je nabijao s guza sa svojom kurčinom. Stajao sam na vratima i gledao kako moju picu razvaljuje drugi. Hhm nisu bele koverte stizale samo zbog prevodilačkih sposobnosti moje supruge pomislih. Levom rukom ju je uhvatio za kosu i nategao prema sebi a desnom je bičuje po guzici i dok je nabija na kurac, govori joj:

– Ajde kurvice mala, primi ga celog, jel hoćeš?

– Mmmm… da, da gurni mi ga celog – progovara moja ženica.

Šta da radim, sve mi je do tada dobro išlo, volim svoju ženu, ipak je ona mnogo toga učinila za nas finansijski život, ona nas je izvukla. Misli su mi letele kroz glavu, a onda ”ma kurva jedna, ubiću ih oboje”. Pa opet, volim tu malu kurvicu, VOLIM JE. Stenjali su i šef je počeo sve glasnije da stenje, približavao se svršavanju, ostao sam još malo i čujem:

Related Articles

– Pazi, izvadi na vreme, plodni su mi dani – stenjala je Anastasija.- Ne smem da zatrudnim.

Ali ovaj se nije toliko sekirao, čak što više to ga je mislim još više napalilo i umesto da ga izvadi počeo je da filuje sa spermom moju ženu, moju ljubav, koju sam toliko dugo čuvao i pazio da nezatrudni, čekajući povoljan trenutak za to.

Kada je osetila da je on puni, video sam da je htela da izbegne i da se otrgne, ali je stari lisac, dobro obuhvatio, nabio do kraja i sačekao da se skroz iscedi u nju.

– Šta to radiš? – pitala ga je.

– Želim da ti napravim dete, jer te volim Anastasija, VOLIM TE!

Više nisam mogao da slušam, izvukao sam se lagano iz stana, sišao dole da probam da razmislim šta sada da radim. Ovaj će je sigurno napumpati i ona će me ostaviti i otići sa njim. Prolazile su mi misli kroz glavu, šta da radim, šta da radim? Posle pola sata sam nazvao Anastasiju i rekao da ću doći kući za desetak minuta, zbog kvara na kamionu. Kako li je samo panično zvučala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt