KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE – Page 4 of 10 – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE

Anastasija je počela da radi. Prva nedelja je bila teška, druga laksa. I tako sve do tri meseca kada se potpuno uklopila, tako da je na posao odlazila opušteno, bez stresa. Plata joj je sa 500 evra mesečno, otišla na 650 što je sa ovih mojih 200 bila već suma s kojom smo se lepo pokrivali. Jedan dan Anastasija je došla sa posla i rekla da će da ide sa direktorom na poslovni put u Austriju na 5 dana.

– Molim – rekao sam.- Ma kakav poslovni put.

Bunio sam se a ona me pitala:

– Da li sam ja to ljubomoran?

Video sam da je ne mogu odgovoriti od puta, a ona me je ubeđivala kako nemam razloga za brigu i da će dobiti bonus ekstra za ovo putovanje. Taj bonus je iznosio 1.000 evra što mi je svakako odgovaralo. Pristao sam, ali uz napominjanje da je ona udata i da pazi šta radi. Ponovo sam dobio uveravanja da je sve u redu, a ta uveravanja su se završila sa takvim seksom da se sve izgladilo.

Sa putovanja je došla vesela, nasmejana, sa belom kovertom u ruci i markiranim parfemom u torbici. Bila je puna utisaka o Beču, o putovanju, o poslu koji se uglavnom odnosio na prevođenje srpskog na engleski, pošto njen šef nije pričao engleski baš tečno. Skuvao sam kafu, a ona je otvorila kovertu u kojoj je bili 1.000 evra, dobio sam parfem i na kraju seks. Nisu prošle ni tri nedelje išla je ponovo na poslovni put sa šefom, pa opet i opet. Sada sam u kući sve manje imao ženu a sve više sam imao para. U međuvremenu sam izgubio posao pa sam vreme provodio kući. Šef je provodio vreme sa mojom ženom, a ja brojeći “njegove” pare koje je moja zena zaradila.

Vreme je prolazilo, a moja žena je bila i u Singapuru (10 dana, koveta od 3.000evra), Nemačkoj, Turskoj, Sloveniji, Austriji, Kini, Norveškoj i Estoniji. Obišla je ceo svet, a ja sam sedeo u iznajmljenom stanu. Jednom se vratila sa posla i pitala koliko imamo para.

– 11.000 evra – odgovorio sam.

– Znaš, pričala sam sa šefom, on se čudi što smo u iznajmljenom stanu, želi da pomogne.

– Kako? – pitao sam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt