KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE – Ispovesti
Ispovesti

KOMŠIJIN KLINAC ME POZVAO NA ŽURKU U VIKENDICU. MUŽU SAM REKLA DA ĆU KOD FRENDICE

Anastasija i ja smo se upoznali i zaljubili jedno u drugo pre pet godina, sada smo u braku i imamo sina. Anastasija je zavrsila ekonomski fakultet, ima 25 godina, pametna je i šarmantna, ima zgodno zmijsko telo lepu okruglu guzu i veće sise, lepa je i ima dužu kovrdžavu kosu, voli da nosi odeću koja prijanja uz telo, bilo da su to suknjice, haljine ili farmerke. Anastasija voli da pokazuje svoje atribute kad se šetamo kroz grad i zbog toga se mnogi momci okreću za njom, a ne samo momci okreću se i oženjeni i zreliji muškarci, a i ne čudi me stvarno se utegne da provocira. Kada obuče neku usku majicicu preko onih svojih sisa one stoje kao lopte, tako da jednostavno mami poglede, a to njoj prija i ona ne krije to, kaže:

– Pa šta neka gledaju, neka se pale pa neka idu da ga drkaju…

Jednostavno ona je takva i to ne može da se promeni. Meni je lepo što imam zgodnu i lepu ženu, ali bude mi nekad neprijatno. Jednom smo se mimoišli sa četvoricom momaka u gradu i već na nekoliko metara ispred počeli su da bleje i sline u Anastasiju da, kad smo se mimoišli, počeli su da viču, ono već poznato…

– Uuhh, ahh, jebotee, jooj al bi je…

I upošte nisu obraćali pažnju što sam sa njom, zastao sam i okrenuo se da bi spasio čast, a oni su srećom prestali i nastavili svojim putem, što mi je i odgovaralo. Nisu to jedini problemi s kojima sam se susretao. Živeli smo kao postanari, ja sam završio za električara ali nisam mogao da nađem posao u struci, pa sam privremeno radio u jednoj prodavnici autodelova za malu platu. Anastasija takođe nije radila u struci, radila je u jednom tržnom centru, u parfimeriji, nije joj bilo teško ali mala plata. Uvek smo maštali da nađemo posao za koji smo se i školovali, tako da smo stalno kupovali razne oglasnike i pažljivo čitali, ali bezuspešno kad god smo se javili na neki oglas ili su već našli ili su rekli da će se javiti, pa se ne jave!

Related Articles

Dani su prolazili a mi smo radili i jebali se. Anastasija se baš zna jebati. Kad sam je prvi put izjebao poželeo sam samo nju jebem i nijednu drugu, čitav život. Tako je i danas, sve mi pruža. Anastasija je i perverzna, mnogo je pali, da ja legnem na leđa, a ona leđima da legne na moj stomak, da joj ga stavim u guzu i da laganim pokretima klizim u nju i napolje, a za to vreme ona trlja svoju pičkicu i oboje gledamo pornić, voli da joj svršavam po sisama.

Često voli da mi ga izdrka, ali kad to radi obavezno skine svoje gaćice i sa njima mi zapuši nos i usta tako da jedva dišem kroz gaćice, pritisnute njenim dlanom, a kad vidi da sam pri kraju, počne sa perverznim ali nežnim glasom da govori:

– Aahaa, taaakko, ajde sad da se leeepo isprskaš!

Tako da, sa tim glasićem u usima i mirisom njenih gaćica u nosu, jednostavno eksplodiram i dok špricam ona mi nežnim glasom govori:

– Uuuuuh, vidiš kako sam te sredila, iscedila sam te kao limun. Jel tako ljubavi, aa?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt