Vodila sam ljubav sa SINOM moje drugarice i bilo je savršeno, ali onda mi se ceo svet SRUŠIO – Ispovesti
Ispovesti

Vodila sam ljubav sa SINOM moje drugarice i bilo je savršeno, ali onda mi se ceo svet SRUŠIO

Iako je u današnje vreme sve više onih koji govore o tome kako svako ima prava da živi kako želi, velika razlika u godinama između partnera je i dalje za mnoge ljude tabu tema.

Bez obzira na stav o ovom pitanju, retko koja žena bi volela da im sin bude u vezi sa njihovom bliskom drugaricom.

“Imam 32 godine i spavala sam sa sinom moje drugarice, koji ima 19 godina. To se desilo letos, na njenom rođendanu“, započinje priču ova žena.

Ona kaže da je malo više popila te večeri, a da ju je ovaj momak obasipao komplimentima i vrlo otvoreno joj se nabacivao.

“Uvek sam na njega gledala kao na dete, ali sam primetila da je izrastao u vrlo privlačnog muškarca. Govorio mi je kako bih mogla da prođem kao srednjoškolka, što je mom egu jako prijalo. Ubrzo smo otišli u njegovu sobu, počeli da se ljubimo i imali savršen seks”, priznaje ona.

Sledećeg dana, žena je osetila nalet griže savesti i poslala mu je poruku da je ovo što su uradili bilo pogrešno i da treba da se klone jedno drugog.

Međutim, on je insistirao da nastave da se dopisuju i viđaju, a ona je poklekla.

Ipak, vrlo brzo je imao svađu sa svojom majkom, usred koje je priznao da je imao seks sa njenom drugaricom, za koju je ovo bio početak užasnog perioda.

“Prestala je da govori sa mnom, jer veruje da sam se ja nabacivala njenom sinu i da je sve ovo moja inicijativa. Takođe, njegove starije sestre i njegov otac ne žele da čuju za mene”, rekla je.

Pomislila je da će je bar neko podržati, ali je samo nailazila na osudu.

“Ceo svet mi se srušio. Poverila sam se svojoj majci i sestri, koje su bile šokirane i rekle mi da moram da okončam odnos sa njim. Svi mene krive, jer sam starija i svi misle da sam ga iskoristila”, kaže ona.

Mladić je u međuvremenu slagao roditelje da se viđa sa koleginicom sa fakulteta, a svojoj ljubavnici je rekao da ne želi više da laže i da planira da kaže istinu roditeljima.

“Priča kako me voli, a i ja sam se stvarno zaljubila u njega. Ipak, plašim se da će reakcija njegovih roditelja biti još gora i ne znam da li treba već jednom ovo sve da okončam”, pita se ova žena.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt