“Nikako ne mogu da pronađem dečka za vezu” – Ispovesti
Ispovesti

“Nikako ne mogu da pronađem dečka za vezu”

Svako veče se samozadovoljavam i plačem… Imam 26g, živim sama u centru, završila fakultet, radim, jako brinem o svom zdravlju i izgledu i to se vidi. Kada sam shvatila da baš dugo nisam imala dečka, bacila sam se u ozbiljnu potragu za ozbiljnim dečkom radi ozbiljne veze.

Samouvereno sam prilazila, zvala na večere i slično. Korpa do korpe. Onda sam spustila kriterijume i rekla ok, može nešto manje ozbiljno, neka avanturica sa ne toliko kvalitetnim likom, propušila sam se, gutal, drobila. Opet korpe.

Onda sam rekla ok, veze na jednu noć, što da ne mlada sam i slobodna, davala sam na izvolte. I opet ništa. Nikoga ne interesujem. Pritom nisam u fazonu “ja sam žensko ajde se polomi oko mene”, i te kako se cimam oko likova, nemam problem da priđem, i ništa. Svako veče se samozadovoljavam i plačem.

Mnogo sam usamljena. Mnogo radim na sebi i osvestila sam svoje mane, umem da ih priznam kao i svoje greške/krivice. Ali ovo ne razumem.

BONUS ISPOVEST:

 

URADI TO! DA, U MENE, U NJU! Matorka je imala pilulu, posle životinjskog nabijanja napunio sam joj mačkicu do vrha!

 

Desilo se to prošlog vikenda. Imam 22 godine inače, i redovno izlazim sa društvom svakog vikenda, uglavnom smuvamo neke cure koje upoznamo noću ali nikad do sada nisam imao prilike da smuvam milfaru.

Pretpostavljam da svako u ovim godinama ima želju da opali jednu takvu malo stariju a jako sexy ženu. Sve je počelo tako što smo prvo bili u kafani i onako pijanima padne nam na pamet da nakon kafane upadnemo i u jedan poznati gradski klub.

Veče pre toga dobio sam solidnu sumu novca na kladionici tako da smo u klubu koji je već bio prepun stali za šank i naručili 2 flaše šampanjca. Drugar je pušio tompuse, pio se šampanjac, bili smo svi onako sređeni u odelima i verovatno je baš to privuklo pažnju žena iz separea pored šanka.

Gledale su u nas neko vreme a i mi u njih naravno. Nas je bilo 4 a njih 3 ali je jedan drug u vezi pa je otišao ranije kući tako da smo ostali onako 3 na 3. U jednom trenutku, jedna od njih, ona najbolja, pokazala mi je rukom da joj priđem. Upoznali smo se, zove se Milena i ima 38 godina.

Nosila je crnu kratku haljinicu tako da su se videle cele njene savršene noge i belu majcu sa dubokim dekolteom koji je izražavao njene prelepe velike grudi. Crna kosa, punije sočne usne i veoma zavodljiv parfem. Rekla mi je da pozovem i moja 2 drugara i da im se pridružimo u separeu. Seli smo tu sa njima, naručili još jednu flašu i flertovanje je krenulo samo od sebe.

Sedeo sam pored Milene naravno i u toku razgovora stavio sam joj ruku na nogu i počeo je maziti lagano po nozi na šta se ona samo smeškala. Kad smo ustali da igramo počela se pribijati uz mene sve više i trljati se guzom na mom kurcu koji je počeo da se polako diže. Osetila je kako mi se diže i počela da se sve jače trlja o mene a ja sam je držao oko struka i ljubio po vratu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt