Ne znam kako će ćerka reagovati – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam kako će ćerka reagovati

Ne znam kako će ćerka reagovati… Ja sam u pedesetim godinama života, samohrana majka odrasle ćerke. Juče sam saznala da sam trudna, zamislite pozitivna na testu. Šok!!!

Trudna sam sa dečkom mlađim 25 godina, on je ćerkin bivši momak. Jako sam s uplašila kako će to sve da izgleda i kako ćerki da priznam da sam u šemi sa njenim bivšim. Još ne znam i razmišljam da li da prihvatim dete, bojim se šta će okolina reći. Bojim se ćerkine reakcije.


BONUS ISPOVEST:

U braku sam, ali imam i sa strane žena… U prekrasnom sam braku, divna supruga i bezbroj drugih žena… Muškarac sam i sasvim je normalno da imam više žena.

Prije par mjeseci sam za vikend otišao na “službeni put” u susjedni grad sa drugom. Ali kada sam u subotu uveče u istom hotelu vidio moju “finu” ženu sa nekim ološom od muškarca, pao mi je mrak na oči.

Nisam čekao ni sekunde zaletio sam im se za stol na kojem su se zaljubljeno gledali i nešto pričali i prvo njega dobro naučio pameti da ne dira zabranjeno voće, udate žene, pogotovo ne moju, a onda sam i njoj opalio par šamara. Kada me je pilala od kud ja u istom hotelu, reko sam joj sa sam znao da se nalazi sa drugim.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt