ISPOVEST: "Mom dečku su pretili pi*toljem" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Mom dečku su pretili pi*toljem”

Otišli smo na kućnu žurku dečka su izudarali na podu i da bi izbegla probleme da mu ne naude morala sam nešto najgore da uradim.

Pre par godina dečko i ja smo otišli na neku kućnu žurku. Iako nije bilo mnogo ljudi, bilo je sve ok, sve dok na kraju kad su ljudi odlazili ostali smo samo dečko, ja, lik koji je pravio žurku i još trojica koji su došli pri kraju žurke.

U jednom trenutku kada smo trebali da idemo, jedan od te trojice što je bio pijan ili dro.iran je izvadio pi.tolj i zapretio dečku, meni i tom domaćinu da će pucati u nas ako ja or..no ne zadovoljim svu trojicu na šta ja nisam htela da pristanem, ali je situacija postala dosta napeta, kada je dečko krenuo u konflikt sa njima da me brani i oni su ga izudarali na podu i da bi izbegla probleme da mu ne naude, uradila sam to što su tražili pred svima njima. Najgore je bilo mom dečku koji je morao da gleda kako mi svr…aju u usta.

Kada se sve završilo oni su otišli, a u kući smo ostali ja, dečko i domaćin u šoku. Možda zvuči čudno ali ta situacija je još više zbližila mene i dečka jer smo oboje pokušali tad da zaštitimo jedno drugo.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt