Pomogao sam komšinici da iz prodavnice donese kese dosta je pazarila: Ispred vrata krene ona da se uvija i pozove me – Ispovesti
Ispovesti

Pomogao sam komšinici da iz prodavnice donese kese dosta je pazarila: Ispred vrata krene ona da se uvija i pozove me

Sa komšijom u skrivenoj uličici…Dugo sam se dopisivala sa mlađim komšijom preko društvenih mreža, onako neobavezno. Kako smo se duže dopisivali, počeli smo da pišemo i o se.su, dok nismo došli do toga šta bi jedno drugom radili.

Jedno veče sam otišla do prodavnice i srela ga, zagrlio me i poljubio u obraz, te me sačekao ispred prodavnice. Rekao mi je da me čeka u ulici iznad. Nisam se ni malo dvoumila, već sam krenula tamo.

Čekao me je i tad me je u mraku počeo ljubiti, zavlačeći ruke pod moju majicu. Podigao mi je majicu i sklonio gr.dnjak i počeo mi lizati s..e.

Uživala sam toliko da sam mu počela di.ati ku.ac preko trenerke, a zatim sam ga izvukla. Bio je tako tvrd i velik. Na.alio se toliko da me je okrenuo otpozadi, skinuo mi trenerku, ga.ice i uzeo me.

Uzdisala sam dok me jako, baš mi je godilo. U tom trenutku mi je zazvonio mobitel, zvao me muž. Izmakla sam se od njega i javila se na mobitel. Kad sam završila razgovor, spustila sam mu se, uzdisao je i zavrsio mi je u usta. Ne viđamo se više nažalost, ali nikad neću zaboraviti to veče.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt