ZALJUBIO SAM SE U ŽENU KOJA JE MALO MLAĐA OD MOJIH RODITELJA: Šok ispovest mladića koji je pao na stariju damu! – Ispovesti
Ispovesti

ZALJUBIO SAM SE U ŽENU KOJA JE MALO MLAĐA OD MOJIH RODITELJA: Šok ispovest mladića koji je pao na stariju damu!

Ja sam samohrani otac od 30 godina i ona je vrlo atraktivna razvedena osoba od 55"

Kolumnistkinji portala The Sun Deidri Sanders javio se muškarac za zanimljivim ljubavnim problemom.

Ovo ga je mučilo:

– Imam sjajan seks sa starijom ženom i počinjem se zaljubljivati u nju. Ali plašim se da je pitam da li se oseća isto, jer smo mi trebali biti „samo privremeni partneri“.

Ja sam samohrani otac od 30 godina i ona je vrlo atraktivna razvedena osoba od 55. Sreli smo se na zabavi za jednog od mojih prijatelja. Poznaje njegove roditelje.

Uznemirila se krajem noći jer se sin nije pojavio da se vrati kući, pa sam ponudio da podelim taksi. Pozvala me je na kafu. Njen je dom prijatan i ubrzo sam se osećao prijatno sedeći na njenoj sofi i razgovarajući poput prijatelja.

Počeli smo se ljubiti i jedna stvar je vodila ka drugoj. Završili smo seksom u njenom krevetu. Posle smo zaspali i nisam otišao tek posle doručka sledećeg jutra. Razmenili smo brojeve i ostavili u kontaktu.

Dve nedelje kasnije ponovo smo se sreli i imali seks. Od tada se susrećemo jednom ili dva puta nedeljno radi povremenog seksa. Sada vidim da puno razmišljam o njoj i želim je češće viđati. Nije spomenula svoja osećanja prema meni, iako je rekla da sam najbolji ljubavnik koji je ikada imala. Jednom ili dvaput pitala je šta to divan momak poput mene radi sa staricom.

To zaista jača moje samopouzdanje jer se ja obično sramim od žena. Uživam u gušenju i ljubljenju nakon seksa i osećam se super kada nakon svega zaspi u mom naručju. Uživam u onome što imamo i definitivno padam na nju, ali nisam siguran u ovaj veliki starosni jaz. Samo je nekoliko godina mlađa od moje mame i tate, dok njena deca nisu mnogo mlađa od mene.

Ne želim nikoga da nerviram i nemam pojma šta da radim.

DEIDRE kaže:

– Ta osećanja mogu biti obostrana. Vreme je da ozbiljno razmislite i ozbiljno razgovarate o tome šta se to događa. U suprotnom, neko ili vas oboje će biti povređeno. Razmislite o implikacijama razlike u godinama. Ne bi mogla prirodno da ima decu sa sobom i kad napuniš 50 godina imaće 75 godina.

Neki parovi su vrlo srećni uprkos sličnom razmaku, ali ako imate sumnje, možda je bolje da to sada završite, a ne da se upuštate dublje. Ako odlučite da ne možete da podnesete raskid sa njom, objasnite kako se osećate i vidite da li deli vaša osećanja i da li je spremna da odgovori na bilo koje porodično pitanje.

(Espreso.rs/The Sun)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt