Mama me potpuno razočarala – Ispovesti
Ispovesti

Mama me potpuno razočarala

Mama me potpuno razočarala… Moja najbolja drugarica mi je otkrila da je čula kako moj vjerenik i moja mama su u šemi. Ono za 2 mjeseca sam se trebala udati za njega i smatrala sam to nemogućim.

Nisam povjerovala, ali sam počela da sumnjam. Pratila sam ih i nakon par dana zatekla zajedno. Bila sam šokirana, a onda su mi otkrili još goru i odvratniju istinu.

Moja mama mi je rekla da je ustvari ona ta koja je spojila mene i njega. Skoro godinu dana prije nego smo ja i on ušli u vezu moja mama i on su bili u vezi. Zaista grozno… a on je pristo da mene oženi samo kako bi njih dvoje bili što bliže i kako bi sa u njihov odnos što manje sumnjalo.

BONUS ISPOVEST:

Kako mi je decko otputovao, mesec dana nisam vodila ljubav

Kako mi je decko otputovao, mesec dana nisam vodila ljubav. Kao i uvek, odlucila sam ostati verna, sto me je jos vise izludjivalo. Iako je na poslu radio sa svojim prijateljem iz srednje, on nije isao s njim. Jedne veceri, njegov prijatelj, je pripremio party za svo drustvo a naravno i ja sam bila pozvana.

Kao i svako zensko dugo sam se premisljala sta da obucem, ali na kraju sam se odlucila za obicnu majicu i suknjicu. Tamo se naravno pilo, plesalo, ludovalo. Kako je prolazila noc, primetila sam da me on malo odmerava.Na to se i nisam bas obazirala opravdavajuci to kao bezazlen pijani pogled.

Nakon sto je dernek zavrsio, zamolio me da ostanem bar nekoliko minuta, da mu pomognem pocistiti nered, na sto sam pristala. Kupila sam plasticne case sa poda kada me uhvatio za zadnjicu. Podivljala sam ali ni jednim gestom nisam dala do znanja da me to uzbudilo.

Stajala sam mirno, ne bi li on nastavio. Decku nije trebalo dugo da shvati. Spustao je svoje ruke ispod moje suknjice koju je zadigao i nastavio mi trljati g.lu zadnjicu. Bacio me na trosjed i rasirio mi…noge. Spustio je svoju glavu i namestio se izmedju mojih butina. Sva sam se stresla kada mi je jezikom presao preko nje. Na.unio me. To me toliko uzbudilo da sam i ja svr..la. Vristali smo i stenjali. Obukla sam se i napustila njegov stan. Danas se druzimo kao da nista nije bilo.

izvor: maxfun.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt