“Imam 43 godine, a srce mi puca kad vidim…” – Ispovesti
Ispovesti

“Imam 43 godine, a srce mi puca kad vidim…”

Imam 43 godine i srce mi puca kada vidim da se komšinica koja ima samo 16 godina “prodaje”… za nekih 5-10 eura se daje kojekakvim klošarima, s sve da bi zaradila neki novac da prehrani sebe i svoje roditelje. Pa puta sam njenom ocu ponudio da radi u mojoj firmi, nadao sam se da će prihvatiti i da ću jadnu djevojčicu spasiti, ali nije želio da radi.

Zbog toga sam na kraju odlučio i pozvao nju da se nađem, ponudio sam joj 200 eura mjesečno i da više ne radi to što je radila, naravno, osim sa momkom, a ona mi je jadnica rekla da to ne može da prihvati, jer je poštena i da ne želi novac koji nije zaradila.

Ubjeđivao sam je dugo, ali nije mijenjala mišljenje. Onda sam joj predložio da novac koji joj nudim zaradi od mene, da se daje meni i nikome više, pihvatila je…

malo mi je neugodno kada to moram raditi sa njom, ali stvarno mi je draga i zbog nje se da tako kažem žrtvujem. Evo skoro 3 mjeseca se viđamo par puta sedmično i mogu vam reći da sam ponosan na sebe, jer sam je odvojio od uličnih klošara, matorih manijaka i drugih muškaraca. Kompletnu pricu procitajte na slikici ispod.

BONUS ISPOVEST:

 

FITNES TRENER ME RAZRADIO: Počela sam se nabijati na trofej kao luda, nikada nisam jahala ovakvog BUZDOVANA

 

Zovem se Nina i imam 26 godina. Imam dečka već 2 godine sa kojim se izuzetno dobro slažem. Volimo iste stvari, slušamo istu muziku, zajedno gledamo filmove… Jednom rečju, potpuno odgovaramo jedno drugom. Spremali smo se ove godine da idemo na more, i kao svaki normalan par odlučili par meseci pre toga da odemo u teretanu na”zatezanje”.

Poceli smo zajedno da vežbamo, međutim, meni su pojedine sprave bile preteške pa sam se odlučila za fitness klub. Moj decko je nastavio da ide u teretanu, a ja sam pronašla dobar fitness klub koji mi je potpuno odgovarao. Zbog prirode posla mogla sam na vežbanje da idem jedino uvece, kada je treninge držao Ivan, mladi mišicavi momak mojih godina. Uz njegove instrukcije veoma brzo sam napredovala u vežbanju što me je zaista cinilo srecnom. Guza mi je bila kao izvajana, a i sise su potpuno cvrsto stajale, sto se mom decku najviše i sviđalo.

Jedno vece otišla sam kao i uvek na trening, međutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ja sam kao i uvek, pocela sa vežbama za guzu, kada mi je Ivan prišao i poceo da daje instrukcije da podižem nogu više. Osetila sam da je napor veci, ali sam nastavila jer sam znala da ce to dati mnogo više efekta. Onda se desilo nešto neocvekivano: Ivan mi je pomilovao guzu i rekao da tako lepo dupe odavno nije video.

Kroz mene kao da je prošla neka struja, sva sam zadrhtala od njegovog dodira. On je ukapirao da sam “spremna” za takvo vežbanje, stao iza mene i rukama poceo da mesi moje sise. Bradavice su mi se odmah ukrutile od njegovog dodira, a onda sam na guzi osetila nešto tvrdo: njegov ukruceni kurac! Ivan je jednom rukom nastavio da mi stipa bradavice, a drugu zavukao u moj sorc i napipao ulaz u moju vec vlažnu pecinu. Malo mi je mazio klitoris, a zatim zavukao najpre jedan, a zatim dva prsta u mokru picu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt