ŽIVOT JOJ JE NOĆNA MORA ZBOG LEPOTE: Muškarci je opsedaju, ne zna šta da radi – ČEKAJTE SAMO DA JOJ VIDITE LICE, nećete moći sebi doći (FOTO) – Ispovesti
Zanimljivosti

ŽIVOT JOJ JE NOĆNA MORA ZBOG LEPOTE: Muškarci je opsedaju, ne zna šta da radi – ČEKAJTE SAMO DA JOJ VIDITE LICE, nećete moći sebi doći (FOTO)

Da je ljepota bitan faktor u životu, svakodnevno smo svjedoci toga. Danas ona igra veliku ulogu, i na osnovu nje većinom žene osiguravaju svoju budućnost. Također, sve više i više se odlučuju za estetske zahvate, kako bi dostigle određeni odnosno nametnuti trend ljepote.

Da ljepota nekada može biti i kobna, i upropastiti nekome život potvrđuje životna priča Julie Stivenson.

Ona tvrdi da joj je njena ljepota upropastila život.

Za seba navodi jako skromno da je bila lijepa dok je bila mlada, no to potvrđuju i drugi ljudi koji su je opisivali kao prelijepu mladu osobu.

Zbog njene ljepote muškarci su se lijepili za nju, i nikoga nije ostavljala ravnodušnim. To ju je koštalo i braka.

Naime, ona je bila udata za čovjeka kojeg je najviše voljela. Udala se 1989. godine, sa svojih 26 godina.

Nakon dvije godine i četiri mjeseca braka, njih dvoje su se rastali, jer joj muž nije mogao oprostiti prevaru. Pošto su joj se udvarali mnogi muškarci, ona nije puno marila za to, no međutim pala je na šarm mladog plavokosog bankara.

Kada se rastala, počela je živjeti sa bankarom, međutim desila joj se ista situacija kao što je njenom mužu. Za bankara su se žene lijepile, tako da ju je varao, pa ga je ostavila.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt