SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ?? – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ??

Izvadio ga je i seo na sedište. Okrenula sam se i osmeh je ozario moje lice, bio je velik.

Sela sam na njegovu kurčinu i skliznula uz dubok uzdah. Nabadala sam se kao na kolac i stenjala a on mi je sisao bradavice. Diktirala sam ritam, brz i žestok a on je uzdisao kao da njega jebu. Jahala sam sam ga dugo i brzo, divlje i vatreno. Rekao je da mu okrenem leđa jer želi da gleda moje dupe dok me cepa.

Okrenula sam se i ponovo sela, tako što sam se pružila napred i spustila ruke na sedište preko puta. Dizala sam dupe i spuštala, a on je govorio kako sam dobra, opasna , tesna kurvica… upućivao mi je reči koje su me palile i koje sam volela da čujem za vreme seksa.

Stezao je moje dupe kao da će da mi otkine guzove a ja sam se jebežljivo smejuljila i uživala. Bila sam blizu svršetka i u jednom trenutku sam počela da svršavam, u tom trenutku sam se uspravila i počela još brže da se nabijam a on me je čvrsto držao za sise. Ustala sam, naguzila sam se sa raširenim nogama i rekla mu da mi ga stavi u dupe.

Obradovao se i viknuo “to malena” i gurnuo ga.

O Bože kako volim da ga primam u dupe. Jebao me tako jako da sam htela da vrištim, a on mi je stavio ruku na usta. Kako me to napalilo, sama sam se nabadala. Na žalost nije dugo trajalo. Svršio je u moje dupe uz prugušeni zvuk groz zube.

Posle toga je vratio ključ, a u međuvremenu je u kupe ušao neki čikica koji je putovao do beograda.

Kasnije smo poželeli da se kresnemo još jednom, gledali smo se i govorili to pogledima. Dao mi je znak očima da izađem i krenula sam a i on odmah zamnom. Na hodniku mi je rekao idemo u wc.

Tamo me je nabio na zid i izjebao me isto onako žestoko, stoječi. I ovaj put sam svršila dok je bio u meni onako nabrekao i tvrd kao drvo. Čučnula sam i u znak zahvalnosti mu popušila kurčinu. Isisala sam sve iz njegove kurčine, jaja sam mu ispraznila a on je urliknuo od zadovoljstva.

Kada sam stigla kod sestre istuširala sam se i odmorila. Brzo sam bila spremna za dečka. A seks sa dečkom je tada bio fantastičan i trajao je jako dugo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt