SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ?? – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ??

Čim sam ušla u kupe on je započeo razgovor samnom. U početku je bio jako pristojan i ljubazan. Pitao je gde putujem itd. Objasnila sam da idem da posetim dečka u vojsci, a tada je počeo da prelazi u akciju.

Provocirao me rečima “aha, znači biče seksa” i tome slično… a sve vreme se vrpoljio na sedištu kako bi ona njegova stvar došla do izražaja. Imao je uske farmerke na kojima se ocrtavao njegov alat. Videlo se da je velik. Njegove insinuacije i pokreti su počeli da me pale. Bili smo sami u kupeu, pa se u opšte nije ustručavao.

Palio me pričama i primetio je da se već primam.

Gledao je moja otkrivena kolena i u moje grudi a ja u njegov kurac. Prešao je da sedne pored mene a da me nije ni pitao, nisam se bunila. Bio je direktan. I rekao da bi mi sada trebalo da se kresnemo, jer ću posle moći duže da uživam u seksu sa dečkom. Mislio je da će morati više da se muči ali se iznenadio kada sam pristala.

Rekao je “vraćam se brzo i izašao iz kupea. Vratio se posle par minuta, rekao je da je častio konduktera da mu da ključ na pola sata, i zaključao je vrata. Okrenuo se i svukao pantalone i gaće, a ja sam zadigla suknju, skinula gaćice i naguzila i klekla na sedište okrenuta leđima njemu.

Stavio mi je dole prste i mazio mi mindžu a ja sam se već uveliko vlažila. A onda je naglo ušao u mene, onako polu dignut. Osećala sam kako postaje sve veći i tvrđi u mojoj ribici. Naslonila sam ruke na zid i stenjala od zadovoljstva, a on me je jebao baš onako kako volim, grubo.

Htela sam da vidim koliki je i rekla sam mu da hoću da ga uzjašem.

ČITAJ JOŠ NA DRUGOJ STRANICI…

Previous page 1 2 3Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt