SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ?? – Ispovesti
Ispovesti

SKORO SVAKI DAN VARAM MUŽA… MISLIM DA ON TO ZNA ŠTA DA RADIM POMOZITE MI?? DAJTE MI NEKI SAVET ??

Tokom seksa razmišljam o tome što trebam dodati na listu za kupovinu ili koja bi pesma dobro pristajala mom pogrebu. Kad završimo, on ispušta najgore moguće zvukove i ispituje me ‘Kako je tebi bilo’. Naravno da lažem, a zvučim uglavnom ovako…

No mislim da i on, kao i ja, zna da me do orgazma neće dovesti pa sve i da vodimo ljubav odsad do Božića. Kao posedica svega nastao je moj vanbračni život. Varam supruga svakodnevno jer naš je brak užasno dosadan. Žudim za strasti, trebam pravog muškarca. Maštam o muškarcima koji su potpuna suprotnost mom suprugu – muškarcima koji su lukavi i koje je teško kontrolirati.

Moj trenutni ljubavnik je bivši pljačkaš banaka, dok su drugi bili lopovi ili trgovci automobilima. S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem seksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo što u krevetu sa svojimmužem. Moj suprug ima naviku kasno leći, pa sam ja u krevetu prije njega, a kad on stigne u sobu, i ako ne spavam, pretvaram se da spavam. Moj problem je taj što se u jednom trenutku osjećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osećam krivicu.

Nedavno sam na jednoj zabavi čula kako moj suprug govori svom prijatelju da me voli svim srcem i da ne bi mogao živeti bez mene. Dodao je da bi umro

kad bi se s nama nešto dogodilo. Sada se osećam grozno jer mu petljam iza leđa. I ne znam što da radim – rečenica je kojom je ova supruga završila svoju ispovest..

Prevarila sam muža sa mlađim klincem… Moj suprug je zbog prirode svog posla odsutan i po dva meseca van zemlje u kojoj zivimo, posao je naporan, ja sama živim i brinem o svojoj kući dok se ne vrati.

Skoro sam zbog samoće i nedostatka odnosa napravila glupost sa klincem iz susednog grada. Mesec dana je bio uporan da se vidimo, razmenjivali smo golišave slike i bio je zagrejan da se vidimo, zvala sam ga kući, došao je.

Mesec dana bio extra fin, s razumevanjem, dok nismo imali odnos, zaista je bilo lepo trajalo je čitavu noć, mislila sam da ćemo potrajati. Sada sve jedva.

Retko se javi, ponekad i ne odgovori, ne spavam noćima, ne znam šta da radim. Godinama nisam upoznala nekoga kao što je on, a njemu se prepustila, i loše prošla. Ja imam 35, on 19, nikad nisam zamislila sebe na dve stolice, ne znam šta se dešava.

ČITAJ JOŠ NA DRUGOJ STRANICI…

1 2 3Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt