Provocirala sam kamiondzije u kratkoj MINICI A ONDA MI JEDAN STAO I NATOVARIO ME…. – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Provocirala sam kamiondzije u kratkoj MINICI A ONDA MI JEDAN STAO I NATOVARIO ME….

Publika je i dalje gledala, sad vec potpuno razuzdana. Boce su se praznile, svi su bili sve pijaniji i sve hrabriji. Izvikivali su mi vec potpune gadosti, prijednoga sto da se radi samonm nije manjkalo i bili su sve smjeliji, perverzniji i grublji. Lezala sam na ledjima dok me treci jebao divljacki, stiskavsi i vukuci mi sise. U jednom trenutku ga je izvadio, jednim me pokretkom okrenuo na trbuh i zabio mi ga odotraga u razjapljenu pickicu.

Uhvatio me za sise grubo ih stiscuci dok mi ga je vadio gotovo cijelog van, a onda ga snaznim trzajevima zabijao duboko unutra.

U tom trenutku netko iz publike se ohrabrio, popeo na haubu na koji sam sada bila oslonjena trbuhom i laktovima, izvadio kurac i poceo mi drkati samo nekoliko centimetara od lica. Gledala sam zbunjeno i pomalo preplaseno, ali treci me jebao sve jace i nisam imala previse prostora ni snage da se izmaknem. Drkadzija je poceo obilno svrsavati po mom licu. Vrela ljepljiva sperma udarala me u celo, obraze, lice, ulazeci mi u oci, nosnice, usta. Nisam nista vise vidjela jer su me oci pekle od sperme. Osjetila sam da me jebac udara dlanom po guzi dok mi ga gura duboko u pickicu, uz glasno skandiranje koje je pratilo svaki pljesak njegovog dlana po mojoj guzi.

Osjetila sam kako me nekoliko ruku dira po sisama, trljajuci mi i uvijajuci bradavice. Osjetila sam ponovo mlazove sperme po svom licu. Uspjela sam izvuci jednu ruku, obrisati donekle spermu sa ociju i pomalo otvoriti jedno oko. Ispred mene stajao je novi kurac, ne bas velik i opkoljen cupavom hrpom crnih dlaka. Rigao je spermu u mlazovima po mom licu. Podigla sam malo glavu da mi ne sprica u oci. Cim je zavrsio maknuo se i prepustio mjesto novom, koje je bio puno veci od prethodnog, ali sa potpuno drugacijom idejom, gurnuo mi ga je u usta razmaknuvsi mi usnice i poceo ga lagano uvlaciti i izvlaciti iz mojih usta, u ritmu u kojem me je jebac s ledja jebao.

– Pusi ga malo kurvice, znam da zelis… – naredio mi je grubim glasom.

Pocela sam ga sisati, sto ga je dodatno ohrabrilo pa me je uhvatio s obje ruke za glavu i sad me vec potpuno sevio u usta.

Onaj otraga poceo je svrsavati po mojoj guzi, topla sperma cijelila se sa nje niz noge. Osjetila sam ruku koja mi je mekom tkaninom brisala guzu, noge i picku. Jos uvijek zarobljene glave, sa kurcem duboko u ustima, nije bilo sanse da se okrenem i pogledam sto se dogadja iza mene, ali sam osjetila ruke kako mi sire guzove, posezu sa mojoj pickicom koja se pocela buditi i iz koje se cijedilo. Nekoliko pari ruku mi je vrludalo po guzi, picki, sisama, dok sam pusila kurac nadajuci se da ce napokon svrsiti jer su me usta pomalo vec boljela.

Osjetila sam kako je netko prislonio kurac na otvor moje picke. Poceo ga je gurati unutra. Iznenadila sam se da sam ponovo uzbudjena i da mi tijelo gori od zelje da ga zabije cijeloga. Ovaj u ustima je postajao sve divljiji i napokon je eksplodirao, punivsi mi usta toplom spermom. Nesto sam progutala, ali mi se vecina izljevala iz usta, niz bradu, na haubu auta. Nakon sto ga je izvadio, prosuo je ostatke sperme po mojoj kosi i nestao sa haube.

Naguzena i nalaktljena na haubu trzala sam se pod ubodima kurca odotraga, blizu novog orgazma. Podigla sam pogled i vidjela da se masa oko nas nije smanjila, dapace, sada je tu vec bilo pedesetak ljudi, muskaraca i zena, koji su navijali, dobacivali i, sto me uplasilo, snimali sve digitalnim kamerama, mobitelima i svime ostalime sto ima bilo kakvu najmanju mogucnost snimanja. Truncica razuma pojavila se iz podsvjesti, ucinivsi cijelu situaciju zabrinjavajucom. Sto ako svi, ali bas svi odluce da zele svoj red? Sto ako me ubiju od kurceva? Trenutak kasnije stresao me novi orgazam, ovaj put ne tako jako kao prvi, ali intenzivniji. Koljena su mi klecala i pocela sam polako kliziti sa haube, pa me jebac otraga jedva pridrzavao dok me nabadao na svoj tvrdi kurac.

Bas u trenutku kad sam gotovo potpuno skliznula sa haube na asfalt parkinga, poceo je glasno svrsavati i puniti mi picku toplom spermom koja se u mlazovima razljevala u mojoj unutrasnjosti. Izvukao ga je i ja sam skliznula na pod parkinga, uz prljavi kotac automobila.

Nova dvojica stajali su iznad mene isukanih kurceva i drkali. Bila sam potpuno iscrpljena, preslaba da ista napravim, pomognem im pruziti zadovoljstvo ili pokusam se braniti, sve da sam ista od toga i zeljela. Sjedila sam tako pokusavajuci uhvatiti dah, dok su me novi mlazovi sperme zasipali po kosi, celu, obrazima, gadjali u moja usta i niz bradu.

čITAJ JOš NA DRUGOJ STRANICI…

Previous page 1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt