ISPOVIJEST: "Nedavno sam sa svojim kolegom, bivšim dečkom završila u krevetu" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: “Nedavno sam sa svojim kolegom, bivšim dečkom završila u krevetu”

“Nedavno sam sa svojim kolegom, bivšim dečkom završila u krevetu.

Bilo je to poslovno putovanje u Pariz i nakon što smo cijeli dan proveli zajedno ostale kolege su nam se pridružile i tu se malo više popilo.

Otvorili smo dušu jedno drugome 2 godine nakon raskida. Ja sam našla drugog dečka a on se u međuvremenu oženio ali im u braku ne ide baš najbolje što znam takođe iz priče njegove žene koja radi u istoj kompaniji.

Nekoliko sati kasnije se razišlo cijelo društvo, svako je otišao u svoju sobu. Nakon pola sata mi je stigla njegova poruka ako sam i dalje budna i želim još malo da popričamo da mu se javim.

Otišla sam kod njega u sobu, čvrsto me je zagrlio i nježno poljubio… Sve scene su krenule da se ponavljaju kao kad smo ranije bili zajedno. Bila je to najbolja noć ikada.

Related Articles

Dvije nedjelje nakon toga je opet išao u Pariz i poslao mi poruku, da čim je ušao u sobu prva stvar koja mu je pala na pamet bila ta noć. Znam da je ovo sasvim pogrešno ali počinjemo polako da se zaljubljujemo opet jedno u drugo.”

BONUS ISPOVEST: 

 

USISALA JE NJEGOV NAPALJENI I NABREKLI: Jedva je čekala da ga oseti tamo dole, da se nabode!

 

Ležala je na krevetu potpuno gola, sa licem zaronjenim u jastuk, blago raširenih nogu i guzova. Posteljina je bila čista i tako mirisna. Uživala je u tom osećaju sigurnosti i sreće. Bila je u njegovom krevetu, nije bila u tuđem autu, ni u mraku na autobuskoj stanici. Niti je pušila nekom na klupici u parku, bila je tu gde jeste, gde je zabranjena ljubav postajala stvarnost. Obraćao joj se sa „kurvo”…

Jednom rukom je milovao njenu guzu, glatku i čvrstu. Tako savršenu. Prstima bi skliznuo unutar njene pičkice, na kratko, pa bi onda žurno izvlačio svoje duge prste iz nje i prinosio ih svom licu i mirisao. Mirišeš na tuđi kurac, kurvo – govorio bi u sebi. Sa koliko njih si bila danas, koliko njih su te imali? Zabadali svoje velike i smrdljive kurčine? Osećam li ovo smrad njihovih neopranih jaja i ukus sperme na svojim usnama?

Usnama je klizio duž njenih leđa, ostavljajući trag svoje pljuvačke, kao kad pas mokraćom obeležava šta je njegovo. Imao je nežne i pune usne, i tako su joj prijali njegovi poljupci, vlažni i topli. Tu je po njenom vratu, i nezni ugrizi i nežno sisanje. I prodor njegovih prstiju unutar njene guze. I taj čudan osećaj ispunjenosti u njenom dupetu, i grickanje ušne školjke, i vlažan jezik u njenom uhu. Žmarci duž cele kičme, žar topline.

Trne od slasti ali ćuti, ne želi da mu dâ do znanja da uživa, da joj prija. Okreće je na leđa, gleda je u oči. Sijaju. Miris njenog parfema pomešan sa kapljicama njenog oznojenog tela, pretvarali su ga u životinju. Ponovo ju je ljubio. Celom težinom tela legao je preko nje, a jezikom prodro duboko u njeno grlo. Sisao je njene usne i njen jezik, upijao je njenu pljuvačku. Jesi li ovim ustima pre mene pušila nekom kurac? – mislio se u sebi. Osecam li ja ovo gorak ukus tuđe sperme u svojim ustima? Pušim li ja sad isto tako taj isti kurac koji si držala u ustima i cedila do zadnje kapi smrdljive sperme?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt