"Malo sam punija’ ako ti se svidam javi mi se da vidis kako..." – Ispovesti
Ispovesti

“Malo sam punija’ ako ti se svidam javi mi se da vidis kako…”

Na maskiranoj zabavi prevarila sam verenika

Žurka je bila nevidjeno dosadna. Odvojila sam par minuta da se javim domaćinima a posle se zavalila u ogromnu kožnu fotelju u ćošku. Pijuckala sam svoj koktel i zabavljala se pokušavajući da provalim ko je ko od gostiju.

Domaćini su bili poznati po maskiranim žurkama kao što je bila ova, meni još uvek nije bilo jasno zašto. Došla sam iz čiste radoznalosti. Dobila sam pozivnicu i poznanici su mi preporučili da obavezno odem. „ Nećeš se pokajati“- govorili su zagonetno se smeškajući…

I tako, eto mene, cedim piće i pokušavam da se zabavljam. O, tu definitivno ima šta da se vidi. Meda upravo pokušava da zbari sobaricu, ona je zbunjena, nervozno se kikoće a sa kilometra se provaljuje da jedva čeka da se propusti kroz njegove šape. U ćošku, tri drugarice maskirane u dame sa štajge zagrevaju se votkom. Vuk ih merka iz prikrajka… Hm,…ovde postaje sve zanimljivije, žamor je sve jači, više nisam tako usamljena u svom ćošku.

Razni supermeni, spajdermeni i ostali heroji muvaju se tuda i merkaju svoj plen. Počinjem da naslućujem kakva je ovo žurka. Osećam graške znoja da izbijaju po čelu, više nisam tako sigurna kao kad sam zakoračila u prostoriju. Na sebi imam kostim medicinske sestre. Bela uniformica ionako ne ostavlja puno prostora za disanje. Na licu, preko očiju, nosim masku. Nije velika ali pokriva dovoljno da mi lice učini neprepoznatljivim.

To me je učinilo smelijom pa mi je suknjica nešto kraća i otkopčano mi je koje dugme viška. Na nogama imam bele mrežaste čarape koje pidržavaju halteri. Gaćice, hm…malo čipke preko pice može li se nazvati tim imenom?

Više nisam sigurna da nisam znala kakva je žurka u pitanju. Razum mi govori da ustanem i pobegnem glavom bez obzira ali noge ne slušaju, ostaju bezobrazno prekrštene otkrivajući rubove haltera. Govorim sebi – Opusti se, nisi mala!Gledam u piće, pitam se kakva je to mešavina. I ispijam do dna. Tog trenutka osetila sam nečije prste na ramenima. Okrećem se, sa moje leve strane stoji…. pa ne znam baš u koga je maskiran.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt